2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
اتفاقا مامانم میگه منم میام جهیزیه خرید کردنی نامزدم میگه بریم از تهران بگیرم کسی نیاد میدونی کارت س ...

ای بنده خدا این صد میلیونم بگیره میره برای مادرش گردنبند میخره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دختر یه کوچولو ساده ای البته اینکه اونا میخوان زرنگ بازی در بیارن مشهوده چون مامانه راحت دروغ می گه ...

اره تصمیم گرفتم با خونوادم برم باورم نمیشه نامزدم اینجور بود😞من چقدر هواشو داشتم چقدر اعتماد داشتم ولب دیدم اون نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما حضوری بگو اصلا با پیام و تلفن درباره چیزای چالشی هیچوقتتتتت صحبت نکن از من به تو خواهرانه نصیحت ...

آخه حضوری یادم میره چی بگم تو پیام راحت ترم ولی جوری میگم بد نباشه

ن اصلا همین دو روز پیش دادن

خب قشنگ بخون اگر مایل بودی همینو بگیر برو جلو که قشنگ با زبون بی زبونی کارت راه میوفته...

برو با نصف وام یا هر مقدار یه خودت مایل هستی طلا بگیر همون النگویی چیزی بعد بنداز دستت بزار یک بار همسرت تو دستت ببینه و همچنین خانواده هم ببینن خصوصا مادرش چه بهتر! اینم اگر پرسیدن بگو که از ایده ی همسرت خوشت اومده و خواستی تو هم پس انداز کنی و هم چون تازه عروسی دستت پر باشه بهتره ...بعد قشنگ که چشماشون دید رفتی خونه بردار بده مادرت بندازه دستش سری بعد مطمئن باش پیگیر میشه بگو دادم به مادرم پس انداز زندگیمون نگه داره و دقیق حرف خودش اما ب زبون خودت تکرار کن...

بنظرم این بهترین کاره،چون نمیتونه اعتراض کنه اگر کرد بگو پس حتما کار تو هم اشتباه بود دیگه

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

استارتر الان دیدم سهم وام خودش بوده نه کل وام ازدواجتون

خب این فرق میکنه درست اولش توضیح ندادی، واقعا مدلی که تو گفتی خیلی کار بدی کرده بود اما الان باز بهتر شد حتی ممکنه سایز دستتو نداشته بادمامانش بوده سایز اون گرفته

الان خیلی نرمتر باید بری جلو چون ممکنه بگه مال خودم بوده به توچه

پس اول تایید کن کارشو که طلا خریده

بعد بگو ولی طلا تو چشم باشه خیلی ریسکه الان دزدی زیاده و اینا همه بانک میذارن طلاهاشونو

و در اخر حستو فقط بگو، دوست داشتی همسرت طلایی که پس انداز میخره حالاکه سکه نیست، اندازه دست خودت بخره و بده تو تو دستت نگه داریش که جلو بقیه هم جلوه خوبی داشته باشه

خب قشنگ بخون اگر مایل بودی همینو بگیر برو جلو که قشنگ با زبون بی زبونی کارت راه میوفته...برو با نصف ...

میخوام رک بگم کارش اشتباه بوده

میشناسمش میدونه خودش همچین کاری کرده اصلا هیچی نمیگه

آخه حضوری یادم میره چی بگم تو پیام راحت ترم ولی جوری میگم بد نباشه

ریمایندر گوشیتو روشن کن تا یادت نره تو حضوری

پیام نیمتونه خوب باشه

چون طرف میتونه خصمانه یا پرخاشگرانه، طلبکارانه با هر لحن منفی بخونه

خود دانی

من ۱۴ ساله متاهلم و چیزی که میگم بهت پیام بدترین نوع ارتباط و گفت و گو واس مسائل مهمه

غیر اینکه یک سند هم دادی دستش بعدها علیهت استفاده کنه و بگه مثلا به مامانم بی اعتماد بوده....

عزیزم به نظرم با همین یه حرکت خودش نشون داده این وام ازدواج واسه جفتتون اگه قرار به خرید چیزی باشه باید با مشورت هم و یه چیزی واسه خودتون خرج میشد من با شوهرم دوست بودم گفت می‌خوام ماشین به اسم مامانم بخرم گفتم به اسم مامانت کردی قید منو بزن دید خیلی جدیم گفت شوخی کردم وقتیم ماشین خرید تا سند ندیدم که به اسم خودش کوتاه نیومدم

خب قشنگ بخون اگر مایل بودی همینو بگیر برو جلو که قشنگ با زبون بی زبونی کارت راه میوفته...برو با نصف ...

ایشون خیلی خوب گف دقیقا رو پول خودت که شوهرت میخواست ازش سرمایه دربیاره یه طلا بگیر و همین کارو کن مردا اول زندگی مخصوصا الان تو این زمونه سخت یه حالت بدبینی بخانما دارن ولی اگه با سیاست عمل کنی و اون مدبر بودن و اقتدار  تو رو ببینه مطمئن باش بعد چند سال همه چی رو میده بخودت فقط یادت باشه برخورد تند و تیز هیچ تاثیری نداره

میخوام رک بگم کارش اشتباه بودهمیشناسمش میدونه خودش همچین کاری کرده اصلا هیچی نمیگه

اون رک بهت نگفته که شما بخوای رک بگی قضیه میشه برات فقط اذیت ذهنی...

تو زندگی اونم با مردای اینجوری رک بودن تو هر شرایطی جواب نیست باید بلد باشی...

و اینکه میگی پیام بدم و... اشتباهه محظه

اعتراض کردن تو پیام دادن وقتی شرایط رو در رو شدن و حرف دارین برای مردها عیناً رفتار بچگانه ب نظر میاد...

بازم خودت می‌دونی اما قبل هر کاری جوانبشو در نظر بگیر..اول کاری نشه که ی خاطره و ذهنیتی ب هم پیدا کنید که تا چندین سال ته دلتون بمونه

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
2810