2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
منم تمام لوازممو با مامان و شوهر خواهرم رفتم ....تو هیچکدوم شوهرمو نبردم و چقدرم مادرش ناراحت شده بو ...

عزیززززم کاش میشد امضاتو صدبار لایک کنم، چقدر خوشحال میشم میفهمم افرادی مثل شما با این دل بزرگ وجود دارن. ازینجا بوس به شما 😘😘🥰

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
عزیزم میخوای زندگی کنی با خوبی و خوشی یا نه؟ اگر میخوا

اگر میخوای زندگیتو نلخ کنی برو پیام بده.  وگرنه صبر کن به روی خودت نیار بعدا به وقتش بهش میگی منم اون روزیکه برا پس اندازت رفتی اندازه دست مامانت النگو خریدی ناراحت شدم.  الان سکوت کن.  

تو ایو پیامو بدی اونم رو مامانش حساسه میگه به تو مربوط نیست بدتر دعوا میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه نمیگی برای پس انداز گرفته چه اشکالی داره هنوز که عروسی نکردین آخرش میخواد بفروشه برای هزینه های عروسی دیگه 

اون دلش نمیاد برای تو بگیره بندازه دستت دوباره چند ماه دیگه بیاد از دستت دربیاره ببره بفروشه 

این گیردادنارو بزار برای بعد عروسی هنوز شما جیبتون یکی نشده و هر خانواده به فکر تامین هزینه های ازدواجه که کاملا هم منطقی هست

هیچی نگو شما هنوز ازدواج نکردی تا بعد از ازدواج صبر کن ببین با اون النگو ها میخواد چی کار کنه

بلاخره زن و شوهریم حتی رابطه هم داریم چ دلیلی داره منو در جریان نزاره فقط میدونم اعتماد کامل نداره انگار بهم داره ولی مادرش میدونم یادش داده

حتما بهش بگو خاک تو سرش چقدر اعصابم خراب شد من بودم جنگ به پا میکردم با پول وام بره برا مادرش بگیره وقتی تو هستی خوب چی میشد اندازه دست تو می‌گرفت بعد که لازم شد می‌دادی 

شاید ترسیده دیگه ندی البته الآنم مطمنا مامانش کم کم طلا رو بنام خودش میزنه و یادتون می‌ره 

بلاخره زن و شوهریم حتی رابطه هم داریم چ دلیلی داره منو در جریان نزاره فقط میدونم اعتماد کامل نداره ا ...

عزیزم دوران عقد با بعد ازدواج خیلی فرق داره با تجربه ای که داشتم بهت میگم که فعلا هیچی نگو

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
2810