2777
2789
عنوان

درد تخمک گذاری خیلییییی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 33 پست
دوتا بچه دارم دارم برای استخدامی میخونم وقت اصلا ندارم نمیتونم کم بخورم وقت ندارم ورزش کنم صورتم پر ...

عزیزم سلامتیت از هرچی واجب تره باید شیوه زندگیت رو اصلاح کنی 

هم پرخوری داری هم اضافه وزن و هم مصرف چربی و قندت زیاده 

خدا نکنه ولی منتظر بیماری های دیگه باش چون این شیوه اگر ادامه پیدا کنه شرایط بدنیت روز به روز ضعیفتر میشه ، من نظر خودمو گفتم با احترام🌹

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه خودم هم مربی هستم هم رژیم غذایی تا حدودی مطالعه دارم و هشدار بهت میدم مراقب خودت خیلی باش اگر مادر هستی بیشتر مراقب خودت باش چون بچه هات یه مادر سالم میخوان ❤️

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

خیلی دوست دارم لاغر بشم ولی اشتها مو نمیتونم کنترل کنم چیکار کنم

شیرینی(قند) میوه ها قندی ،کیک و بیسکوییت وکاپوچینو و شکلات..... درطول روز استفاده میکنید؟

بعضی روزا خیلی ولی بعضی وقتا نه

فهمیدم دلیل پرخوریتون رو ،شما نیاز نیست اشتهات رو کور کنی ، شما فقط اون چیزی که بدنت نیاز داره بهش نمیرسونی ‌‌‌‌‌‌...

شما فقط بعد از ناهار اجازه خوردن یک چیز شیرین دارید اونم مثل خرما فقط دوتا دونه ( اصلا بدن ما نیاز به اون حجم از قند و چربی که ما بی‌رویه استفاده میکنیم نداره و فقط باعث بروز بیماری میشه)

من برای فردا یک برنامه بهتون میدم اجرا کنید ببینید پرخوری دارید بازم یا خیر ؟

صبحانه قبل ساعت۸صبح دوتا تخم مرغ آبپز با گوجه و یک کف دست نان همراه با دمنوش زنجبیل_میانوعده صبح میتونه موز باشه ، میتونه مغز بادام باشه_ناهار ۱۰۰گرم سینه مرغ گریل شده

با سه لیوان کاهو،یک عدد گوجه ،دوعدد خیار و ۱۰قاشق برنج(اگر سردیت میشه میتونی با دارچین،سیاه دونه،فلفل و... سردی ناهار رو برطرف کنی....شام هم ۵تا قاشق ارده و شیره با یک کف دست نون ،،،،،،،، بازم میگم برای اینکه پرخوریت درمان بشه چون بدنت عادت کرده یکم زمان میبره ولی تو میتونی ، حتما حتما مصرف چربی و قند رو به حداقل برسون  🤏🏻🙏🏻 اگر خیلی دلت شیرینی میکشه فقط بلافاصله بعد وعده ناهار اجازه داری استفاده کنی🤍

2810