2777
2789

خانواده من اونجان من ۷ ساعت فاصله دارم باهاشون

همسرم نمیاد بخاطر کارش من دوماهه نرفتم گفتم ۱۰ روز میخام بمونم میگه ن من نمیتونم پسرمو تنها بزارم ما برمیگردیم خودشیرین  ماتازه امدیم این شهر مادرشورمینا کوچ کردیم  بنظرتون چیکار کنم خواهرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نشون نده حساس تو خلوت خودت به شوهرت توضیح بده بگو اینهمه راه بری خستگی راه داره یکی دو روزش سوخت میشه بگو میدونم توام تنها میمونی ولی مادرت گفته تنهات نمیذاره خدا خیرش بده بگو تلفنم که هست از دور هواتو دارم و از این حرفا گاهی به نظرم باید زن و شوهر از هم دور باشن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

منم با خانوادم ۷ ساعت فاصله دارم ولی با همسرم میرم با همسرم میام هرچقدر تونست

۱۰روزم بزارنم نمیمونم خودم حتی همسرم پیشمم بمونه بازم ۱۰روز نمیتونم خونه کسی بمونم خونه زندگی خودمو ول کنم 

شاید خیلی دلت تنگ شده ولی بنظر ۱۰روز زیاد میاد خودتم خسته میشی انقد بمونی

شوهرتو تنها نزار

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐