2777
2789
منم خالم میذاره خوب میشه البته چون دستپختش خوبه میگفتم شاید بخاطر اونهمنم خیلی میترسم از زودپز

من یه بار آب گوشت گذاشتم توش همش منتظر بودم بترکه 🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂من یه تن ماهی میذارم همش منتظر ترکیدنم😑😐

🤣🤣🤣🤣

من هفته پیش گوشت گذاشتم تو شیشه برای دخترم یهو شیشه ترکید در قابلمه پرید بالا برگشت تو قابلمه .... از اون هفته تا الان غذاشو تو قابلمه درست میکنم 🤣🤣🤣

یه هفته‌اس شوهرم میگه چرا دیگه تو شیشه نمیذاری می‌پیچونمش 🤣🤣🤣 غرورم نمیذاره بگم زدم یه شیشه ترکون ...

😂😂😂 منم بودم نمی‌گفتم چون کلا سوتی زیاد میدم😑

اویل عروسیمون صبح جمعه میخاستم هنرنمایی کنم داشتم تخم مرغ مینداختم درش گذاشتم مثل این هتلی ها بشه نمیدونم چیشد صدا موشک داد در قابلمه پرت شد😐😐😂

تو ماهیتابه روحی بود در یه قابلمه روحی دیگه رو گذاشتم روش

آخه تو زودپز نذاشتم تا حالا همیشه از ۲ یا ۳ تو قابلمه میذاشتم

جا نمیوفته هیچیشم نمیشه نمیدونم چجوری بقیه میگن له میشه 

دو ساعت گوشتش طول میکشه بپزه یک ساعتم لوبیاش 

فقط پختنش شرط نیست که جا افتادنشه شرطه

الان درشو باز کن ببین لوبیا و گوشتش پخته یا نه اگه پخته بود درشو چفت نکن دیگه بذار کم کم جا بیوفته اگه نپخته بود که دوباره درشو ببند بپزه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
جا نمیوفته هیچیشم نمیشه نمیدونم چجوری بقیه میگن له میشه دو ساعت گوشتش طول میکشه بپزه یک ساعتم لوبیا ...

اتفاقا همینکار کردم باز کردم پخته بود درش عوض کردم معمولی گذاشتم خاموش نکردم جا بیفته 

اتفاقا همینکار کردم باز کردم پخته بود درش عوض کردم معمولی گذاشتم خاموش نکردم جا بیفته

اوووو تاپیک مال ده روز پیشه .خوب شد حالا؟😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را