2777
2789
عنوان

سندروم پیش از قاعدگی

145 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها چطورین 

من تو دوران پیش قاعدگی ام همش کارم شده استرس و گریه خیلی احساس فشار میکنم دلم میخواد زود پریود بشم آروم بشم فردا موعدمه ، قبلاً کیست داشتم که با خونریزی دفع شد ولی دکتر گفت احتمال بازگشت هست باید مرتب چکاپ بشی و کنترل بشه ، سمت چپم که کیست بود درد می‌کنه خیلی کم و حالم اصلا خوب نیست شما چیکار میکنید این روزا میترسم باردار باشم چون اصلا امادگیشو ندارم ، کسی کیستی که به وجد بیاد خود به خود و دفع بشه تجربه داشته ؟ ببخشید زیاد شد 

آره عزیزم واسه من آندومتریوز بود چند ماه پیش دادم خدارشکر برنگشته بود....

نگرانش نباش منم امروز روز قاعدگیمه از صبح کارم شده گریه دخترمم مریض شده جدیدا خودمم دست تنهاام... بدتر همش گریه.....

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم واسه من آندومتریوز بود چند ماه پیش دادم خدارشکر برنگشته بود....نگرانش نباش منم امروز روز ق ...

عزیزم خدارو شکر که برنگشت ، چجوری کیستتون رفع شد سایزش چقدر بود برای من دو سه سانت بود و اصلا اذیت نمی‌کرد 

عزیزم خدارو شکر که برنگشت ، چجوری کیستتون رفع شد سایزش چقدر بود برای من دو سه سانت بود و اصلا اذیت ن ...

من همراه سزارین دکترم دراوردش...واسه من به طرز وحشتناکی درد میکرد جوری ک از درد بیهوش میشدم

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
دارو چی خوردین تا رفع شد؟ منم اندومتریوز دارم

عزیزم آندومتریوز درمان نداره باید درش بیاری...

من با سزارین درش اوردن و سالی یبارم چکاب میرم

من همراه سزارین دکترم دراوردش...واسه من به طرز وحشتناکی درد میکرد جوری ک از درد بیهوش میشدم

بله برای منم اندومتروما بود که گفتن با زایمان رفع میشه یا ممکنه با پریود های بعدی بره و باز برگرده فعلا که پریود نشدم بشم بعدش میرم دوباره سونوگرافی ... بارداری با آندومتریوز مشکل نیست؟

بله برای منم اندومتروما بود که گفتن با زایمان رفع میشه یا ممکنه با پریود های بعدی بره و باز برگرده ف ...

ن برای من که اصلا مشکلی نشد چون تا فهمیدم بعد ۱ سال اقدام ب بارداری کردم و ریسک نکردم...ترسیدم آخه پخش بشه خدایی نکرده توی عملکرد تخمدان هام تاثیر بزاره رو نتونم باردار شم

کار خوبی کردین منم باز چک میکنم اگر برگشت همین کارو میکنم

آره لعنتی بهش میگن شبه سرطان یعنی خیلی زود خودشو میرسونه به باقی اندام ها...

آره عزیزم واسه من آندومتریوز بود چند ماه پیش دادم خدارشکر برنگشته بود....نگرانش نباش منم امروز روز ق ...

عریزم من وقتی که پریود میشم ران پام زیاد دردمیگه انقدکه دو ساعت فقط گریه میکنم خیلی هم سرده 

برم دکتر بنظرت؟

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
عریزم من وقتی که پریود میشم ران پام زیاد دردمیگه انقدکه دو ساعت فقط گریه میکنم خیلی هم سرده برم دکتر ...

آره وقتی گریه میکنی بله حتما برو....

من طبق تجربم فهمیدم دردی ک تورو ب گریه بندازه یه دلیل پزشکی داره...انشالله برای شما هیچ مشکلی نباشه ولی بری دکتر خیلی بهتره

آره وقتی گریه میکنی بله حتما برو....من طبق تجربم فهمیدم دردی ک تورو ب گریه بندازه یه دلیل پزشکی داره ...

اهان باش ممنونم جواب دادیم

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
2810