2777
2789
عنوان

شما حاضرید فرزندخوانده داشته باشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41650 بازدید | 724 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام وقتتون بخیر خسته نباشید

یک شرکتی هست به اسم لیاتیم که محصولات آرایشی و بهداشتی خوبی داره و من هر کیو دیدم از این شرکت خرید کرده از محصولاتش تعریف کرده. 

اومدم به شما هم معرفی کنم و لینک خرید بذارم که شما هم استفاده کنید

https://liateam.com/crc/138787

از اینجا بخرید و اگر دوست داشتید بیاید نظر هم بدید راجب محصولاتش

منتظرم : )

2805
کلا دوست ندارم بچه داشته باشم. ولی اگه قرار بود داشته باشم با فرزند خونده داشتن صد در صد موافق بودم. ...

سلام ... من نمیگم اصل این تفکر بده ولی وقتی آدم بتونه خودش بچه بیاره چرا فرزند خوانده ؟

صد در صد من اگه بیارم نمیذارم اب تو دلش تکون بخوره، از پسرم بیشتر هواشو خواهم داشت چون اون یتیمه و ...

سلام ... اگر از بچه خودت بیشتر تحویل بگیری پس مادر خوبی نخواهی بود ... بشین همین پسر دسته گلتو بزرگ کن ... چون یقینا پسر خودتو حساس تر خواهی کرد و در آینده لطمات فراوانی بهش خواهی زد

خیلی دوس دارم خودم یه دختر دارم ولی میترسم ناخوداگاه رفتارم باهاشون تفاوت داشته باشه و اینکه درستش ا ...

سلام .... واقعا سخته باید خیلی مواظب بود ... هر چه بزرگ تر بشن مشکلاتشون یقینا بیشتر خواهد شد

من گاهی به این مساله فکر می کنم ولی واقعا نمی دونم این توان در من هست یا نه مسئولیت سنگینیه چون به ن ...

سلام ... بیشتر از همه باید نظر آقاتونو بپرسین ... نگهداری از یه بپه یتیم خیلی سخته ... برای کسی که صاحب فرزند نمیشه به نظرم خوبه که بتونه همه عشقشو بده به بچه

2810