2777
2789
عنوان

خاستگار سنتی دارم اما نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 47 پست
احه هی در گوشم میخونن سنت بالا میره و از این حرفا

به جهنم که میخونن

خودت که عقل داری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونایی که دوس میشن سالم زندگی نمبکنن؟؟😂😂بعدم ایشون مشکلش خوایتگار سنتی کلا.خودشم بره با یکی دوس شه ...

چرا خیلی سالمن🤣🤣 ایشونم مث شما هرچیزی لباقت میخواد

ریپ نزن حوصله دعوا ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
من مدرنو ترجیح میدم چون دوست دارم طرقو کامللل بشناسم مثلا وقتی عصبی میشه چیکار میکنه چه حرفایی میزنه ...

منم مثلا با یکی دوست بودم داشتم اشنا میشدم باهاش بعد سه هفته ی حرفی زد من همون باعث شد دیگه نخوام باهاش ادانه بدم ! 

حالا فک کن عقد کنم بعد همچین مشکلی پیس بیاد چیگار کنم خدااا

این تو ذهن جوونا هست که برن حتما با یکی خودشون آشنا بشن بعد ازدواج کتن. اما خیلی ازین دوستی ها به ازدواج ختم نمیشه. ولی خواستگار سنتی لااقل شرایط ازدواج رو داره.‌خودش اومده جلو.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

چیزی که کاش آدمها بفهمن

همونطور که خیلی دخترها اهل دوست شدن نیستن بلد نیستن

پسر ها همین ممکنه باشن

ازدواج سنتی خانواده ها صرفا مساله آشنایی دو طرف رو فراهم میکنن مثل قدیم نیست کسی برای کسی تصمیم بگیره

حتما با آدمهایی که میخوان بیان حرف بزن

منم مثلا با یکی دوست بودم داشتم اشنا میشدم باهاش بعد سه هفته ی حرفی زد من همون باعث شد دیگه نخوام با ...

ببین ممکنه صد بار بری توی رابطه تاااا یکی که واقعا عاشقه و باهاش کنار میایو پیدا کنی 

قبل رابطه هم بهش بگو که قصدت و هدفت از اون رابطه چیه حتمااا 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
ادم های زیادی هم دیدم سنتی ازدواج کردن بعدا هزارتا غلط کردن ربطی نداشت

ازدواج هندونه در بستس ولی الان سنتی مث قبل نیس برن سریع سر سفره عقد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
2810