2777
2789
عنوان

پرده خونه عروس را کی انتخاب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 74 پست
وقتی رفتی خونتون تو هم به حسابشون نیاریوقت هرروز هرروز باهاشون ارتباط نگیری هااااهفته ای یکبار زنگ ب ...

اره خودمم تو این فکرمم من بخوام برم و بیام شوهرم نمیزاره به اونم کم بد نکردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابامم پول را بالا کشیدن رفت 😑 دیگه هم فایده نداره دادن بدوزن

😑😑😑ولش کن چند سال بعد خودت عوض میکنی یا وقتی اماده شد بفروش یکی دیگه بخر🙊😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
میگم چطوری شوهر کردی؟؟؟البته با این خانواده بهتر که شوهر کردی راحت بشی ولی منظورم اینه پدر و مادرت ک ...

شوهر کردم حداقل میدونم تا چند وقت دیگه راحت میشم اینا هم زورشون میاد بابت همه چی حتی اگه یه خلال دندون بگیرن باید منتش را بزارن حتما

بنظرم بگو حریر سفید بخرن هم سادس و هم شیک حداقل طرف زشت و یاقدیمی نمیخرن فقط بگو حریر سفید بخرین اصل ...

نرفتم هیچی هم نگفتم خودشون رفتن انتخاب کردن داره میدوزه😑😑😑

اره خودمم تو این فکرمم من بخوام برم و بیام شوهرم نمیزاره به اونم کم بد نکردن

افرین برو زندگی خودتو بساز و خانواده ی خوبی تشکیل بده

رو خودت خیلی کار کن، روانشناس و کتاب بخون و اینا

ما خیلی توی خونه پدر اسیب دیدیم حتما باید درمان بشیم 

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نرفتم هیچی هم نگفتم خودشون رفتن انتخاب کردن داره میدوزه😑😑😑

حالا ناراحت نباش فکر نکنم زشت باشه نهایت والانش زشت باشه که باز میکنی 

به سلیقه هم اعتماد داشته باشن عروس نیتونه بره بگیره ولی کجا دیدی خانواده عروس یا اصلا پرده فروش طرحش ...

من برای عروسیم انقدر همه چی عجله ای شد که خدا میدونه چی گذشت😂تو ۲ماه جهیزیمو جمع کردیم

دیگه روزای آخر چون آرایشگاه بودم وقت نمیکردم با خانوادم برم خرید

و شاید باورت نشه که اتفاقا پرده ی آشپزخونمم جز خریدای روزای آخر بود و خانوادم به سلیقه خودشون گرفتن

اما خدایی خیلی قشنگه😍

وا🫤🫤🫤شماره پرده فروش و گیر بیار بگو یه سفیدشو بدوزه اون چه احمق بوده فقط بر اساس رنگ وسایل نظر دا ...

بابام رفته به پرده فروش گفته رفتی اونجا اندازه بگیری اصلا به حرف اونا توجه نکن کار خودتو بکن و بیا 😑😑😑 به این میگن بابا به نظرت؟؟؟

شوهر کردم حداقل میدونم تا چند وقت دیگه راحت میشم اینا هم زورشون میاد بابت همه چی حتی اگه یه خلال دند ...

بچه اوردن وظیفشونه خرج بچه کنن، منت میزارن محل نده

برو و پشت سرتم نگاه نکن تا بفهمن که میتونن تو رو از دست بدن و یذره شعور داشته باشن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من برای عروسیم انقدر همه چی عجله ای شد که خدا میدونه چی گذشت😂تو ۲ماه جهیزیمو جمع کردیمدیگه روزای آخ ...

من میدونم سلیقه بابا و نامانم بده باز تو خوبه من کلا زک هفته طول کشید اونم همش گریه و ناراحتی 😑😑😑

بابام رفته به پرده فروش گفته رفتی اونجا اندازه بگیری اصلا به حرف اونا توجه نکن کار خودتو بکن و بیا � ...

اومد اندازه گرفت چیشد؟