2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا درک نمیکنم سر این چیزا ناراحت میشید بابا زندگی کلی مشکلات داره خوبی داره بدی داره بعد شما ها سر ...

اوایل فکر میکردم شغل خوبیه میگفتم شیفت ندارم کلی بچه کوچولو میبینم ولی الان واقعا قلبم میگیره با حرفای اشناها

2805
اوایل فکر میکردم شغل خوبیه میگفتم شیفت ندارم کلی بچه کوچولو میبینم ولی الان واقعا قلبم میگیره با حرف ...

ببخش ک اینو میگم ناراحت نشو تو هنوز پخته نشدی چرا که با حرف آشنا بهم میریزی در صورتیکه خیلی ها دوست دارن جات باشن از حسادت بهت میگن شغلت خیلی هم خوبه 

ببخش ک اینو میگم ناراحت نشو تو هنوز پخته نشدی چرا که با حرف آشنا بهم میریزی در صورتیکه خیلی ها دوست ...

خیلی ممنونم از مهربونیت عزیز دلم...ناراحت نمیشم حق داری من هیچ اعتماد بنفسی ندارم 

کی میگه!

اشناهام..میان پیشم کل کاراشون رو با خنده و مهربونی انجام میدم مراقبتا و ازمایشارو چک میکنم بچه هاشون رو واکسن میزنم خیلی وقتا سرم و امپولاشون با اینکه وظیفه ام نیست میزنم بعد با طعنه شغلم رو مسخرخ میکنن😔

اشناهام..میان پیشم کل کاراشون رو با خنده و مهربونی انجام میدم مراقبتا و ازمایشارو چک میکنم بچه هاشون ...

معلومه که حسودی میکنن ..میبینی اینجوری انجام نده اصلا جای دیگه برو فامیل و تا شنا ندونن ..

2810