2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد که باشی زیادی میشه زیاد نباش

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

اگه سیر رو داخل شیر بجوشونی و پاستا رو داخل اون بپری طعم سیر خیلی ملایم تر و دوست داشتنی تر میشه توی پاستا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من کشفش نکردم؛ 

اما از وقتی که روبالشتی ساتن استفاده میکنم 

موخوره ندارم، موهام همون حالت قبل خوابه وقتی از خواب بیدار میشم... 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

برای شستن انواع شیشه که درشون تنگه مثل آبلیمو یه اسکاج سیمی میکنی داخل شیشه مایع ظرفشویی هم میریزی وآب درشو میبندی چند تکون میدی شیشه رو تمیز میشه برق میزنه 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

برای شستن غذایی که ته قابلمه چسبیده یا سوخته پودر ماشینی وآب میریزی داخلش درشومیبندی یه روز میزاری بمونه راحت تمیزمیشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
😂 درهمه موارد

در زمینه همسرداری، اگه همسر حمایت گری دارید. کافیه برای خواسته ها و نیازهاتون فقط بگید کاش! کاش الان بستنی داشتیم. همسر دیگه خودشو بدهکار بستنی میدونه. کاش خودم ماشین داشتم. و تمام ها ...توضیح اضافه و تو فشار گذاشتن ممنوع. فقط هرسری تشکر خیلی فراوون بشه ، مردای حمایت گر به تشکر معتاد میشن. و به نیازهای همسرشون خودشونو مدیون میدونن. 

فقط به زیر فشار و منگنه گذاشتن از همسر زده میشن. 

این کشف بزرگ من😅 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید.