2777
2789
عنوان

درد ودل بارداری

113 بازدید | 13 پست

میخام این تاپیک رو بزنم که بمونه به یادگار بعدا که نگاش کردم یاد این روزای سخت بیفتم.الان هفته دوازده بارداری هستم،ازهفته چهارم ویارم بدجور شروع شده هروعده دوسه قاشق بیشتر نمیتونم بخورم،تاالان ۶ کیلو وزن کم کردم،گاهی انقدر بهم فشارمیاد که میگم ای کاش هیچوقت باردار نمیشدم،از یطرفم یبوست شدید دارم ینی موقع دفع عین درد زایمان طبیعی دارم.بخاطر حال بدم هفته ای یکبار نوربیون و سرم ب کمپلکس میزنم،وقتی میرسم آخرهفته ها چون موعد سرمم هست بدترین حال رو دارم.امروز چهارشنبس و من عین مرده شدم دوروزه هیچی نخوردم کلی گریه کردم و آرزوی مرگ میکنم برای خودم،خونه زندگیم رو گند برداشته، خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم هر ثانیش اندازه یه عمره.میشه برسه روزی که ببینم دیگه زایمان کردم😭۱۴۰۳/۸/۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۲۲هفته هستم فشارم افتاده لم دادم رو مبل آشپزخونم هم ظرف برداشته

منم ۲۲هفته و۲ روزمه یعنی تاریخ زایمانمون یکیه تو دقیقا چندهفته وچندروزی الان

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم‌همه این سختی ها‌تموم‌میشه

صبور باش و قوی

درکت‌میکنم میدونم‌چقدر داری سختی‌میکشی‌چون منم‌ویار خیلی بدی داشتم جفتمم سرراهی بود ویتامینمم پایین بود پادردو یبوست و‌معده درد هم یه‌چیز عادی شده بود برام

ولی تموم‌شد

بااومدن کوچولوت همه دردات تموم‌میشه عزیزم

الهی بسلامتی فارغ بشی❤️🫂

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡

عزیز دلممممم.  ببین تا میتونی مغزیجات بخور. مخصوصا بادوم. بادوم زیاد بخور. بری توی ماه پنجم حالت خوب میشه. صبر کن وقتی به دنیا بیاد و بغلش کنی میفهمی به سختیش میارزه. انقددد عشقه که دوست داری بخوریش دوباره بره تو دلت😄

اخی انشالله حالتون زودتر روبرا بشه دوران بارداری براتون اسونتر بگذره عزیزم .میشه بپرسم علائم بارداریتون چی بود من سه روز مونده به موئدم کمردرد شدید خیلی دارم مهره های کمرم دردمیکنن گاهی به بوها حساس میشمو یه ذره تهوع میگیرم سینه هامم درد دارن و ورم. شکمم خیلی صدای قارو قور میده مرسی اگه جواب دادین

اکیپ سوگلی های سایت#

میگذره گلم منم مثل تو بودم بارها حتی تو خونه از حال رفتم اما الان خدارو شکر دخترم کنارمه بیشتر مراقب ...

زندگیم مختل شده یه پسر مدرسه رو هم دارم.ایشالا دیگه بزودی بهتربشم.

اخی انشالله حالتون زودتر روبرا بشه دوران بارداری براتون اسونتر بگذره عزیزم .میشه بپرسم علائم بارداری ...

ممنونم.من اوایل دل درد داشتم و سینه هام خیلی حساس شده بودن