2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه باهام دعوامیکنه خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 49 پست
متاسفانه ما خانما بیشتر اسیریم ما اسیر نون و لباسیماسیر بچه ایموگرنه اگه پشتوانه مالی داشته باشیم زن ...

من خدارو شکر الان تو این زندگی دوم شاغلم انقدر خوووووبه میگم ای کاااااش اصلا از سن ۱۶ سالگی در کنار درس شاغل میشدم الان شاغلم حس قدرت و لذت دارم شوهر دومم الان اگ بیرونم کنه خیالم راحته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
زد تورو یا فحاشی کرد شکایت کن ازش بزار بترسه ازت چون دیده خانوادت پشتت نیستن اذیتت میکنه دیگ هیچ وقت ...

هردوگردنم انقددرذمیکنه انقدموهاموکشیدمیزنه میگه چراگریه می‌کنه چراصدات میداداخه من چه گناهی مرتکب شدم خانه بابامو بودداداشم اعتیاد داشت میزدم خستم ازدنیا.خودش میبینن چجورن میریم خانه بابام زیادنمیرم خانه بابام شایدسالی دوبار

از زندگی الانت راضی هستی؟

دیگ راضیه راضی نیستم خوبه خوب نیس بده بدم نیس در حد متوسط.....عزیزم این اخلاقش خوبه ....خیلی خیلی دوسم داره ....دست بزن نداره....امااااا با کار ازدواج کرده برا همین منم خودم شاغلم بیشتر شبیه همخونه ایم جفتمون صبح میریم سر کار آخر شب می‌آییم خسته و کوفته میگیریم میخوابیم من جمعه ها نمیرم ولی اون میره چون پیمانکار پروژه ای هستش

باشه عزیزم خیلی دلم پره ازدنیا

حقم داری مگر یک خانم جز عزت و احترام چی میخواهد ک این آشغال ها زورشون میاد بدن  شوهرمن فقط بددهن نیست اگر اونم یک کثافت ب تمام معناست انشالله چنان خدا بزنه پس کله اش ک بفهمه یک زن اسیر و برده نیست ب امید روزهای روشن منکه خیلی دلم میخواهد طلاق بگیرم بعد ۲۰ سال نمیدونم چکارکنم

وااااای اسی جان خیلی برات ناراحت شدم...امیدوارم خدا یک نگاه اساسی ب زندگیت بندازه

بخدابغض گلموگرفته  نمیتونمم طلاق بگیرم خانوادم گداوابروبرن خداچرانگام نمیکنه خیلی دعامیکنم که شوهرادم بشه نمیشه

2810