2777
2789
عنوان

کیا دهه شصتین و دارن به

| مشاهده متن کامل بحث + 3667 بازدید | 181 پست
شکر خدا دوتا بچه دارمتاحدودی هنوز مونده آدم تو هرسنی باشه برا آینده هدف داره و برنامه ریزی میکنه تا ...

اره درسته

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره کیبورد گوشیم نمیزنه بعضی حرفها رو در مجموع به خاطر دخترم نمیتونستمم برم سرکار

من یه مدت طرح رشته قبلیمو تو بیمارستان رفتم..هر روز خدا خدا می کردم دو سال تموم بشه..بعدم تغییر رشته دادم رفتم زبان..یه مدتم می رفتم موسسه زبان..یه چندر غاز می دادن به مربی..بعدم دیگه بچه دار شدم نتونستم برم..اگرچه تمایلی هم ندارم برم..ترجیح می دم خصوصی درس بدم. 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
چه خوب موفق باشی

ممنون شما هم همینطور❤️

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نزدیک ۴۰هستم..خانه دارم ودوتا بچه دارم..دوست داشتم یه شغل سبک حتی با درامد پایین داشتم...ولی من ادم ...

اره واقعا نمیشه اونم با دوتا بچه

۳۶ سالمه لیسانسم.یه بچه دارم و خانه دار.به لحاظ تحصیلی اونی که می خواستم شد اولش اشتغال و دوست نداشتم.اما الان مجبورم شغل داشته باشم نیاز مالی دارم انقدر تو این ۱۰ سال اخیر سختی ها و مشکلات غیرقابل پیش بینی برام پیش اومد دیگه انگیزه و حوصله دنبال کار رفتن و ندادم.البته چند جا رفتم همش به بن بست خوردم مگه خدا خودش یه دری و برام باز کنه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

من ۳۴ سالمه به نود درصد هدف هام رسیدم شاغل بودم شغلمم خوب بود استعفا دادم به خاطر بچه هام کلا راضیم گاهی به خاطر استعفام دو دل میشم و حس بد می گیرم به یکی از هدف هام نرسیدم و رهاش کردم ولی هدف های دیگه دارم انشالله تا ۴۰ سالگی بهش می رسم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

منم ۳۷ سالمه انتخاب اشتباه گند زد به زندگیم والان فقط روزها راسپری میکنم چون نه راه پس دارم نه پیش۲تابچه دارم ،تمام ارزوهام خاکستر شد وروزهای خیلی سختی راگذروندم خیلی سخت ،که گاهی میگم خدا حق من این بود

تا حدودی راضیم خدا رو شکر. بچهام ۱۵ ساله و ۱۱ ساله هستن؛

شاغل نیستم. از یه سری موارد ناراضیم؛ چون نمیتونم تغییر بدمش. فقط کنار اومدم باهاش.

بازم خدا رو شکرررررر. 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
من یه مدت طرح رشته قبلیمو تو بیمارستان رفتم..هر روز خدا خدا می کردم دو سال تموم بشه..بعدم تغییر رشته ...

منم دخترم مشکلاتش زیاده 

یک سری خیلی ناراحت بودم که سرکار نمیرم دوستام هم پیشزفت کردن  من نه

ولی الان  نه دیگه چون دخترم به جز من هیچکرو نداره

منم دخترم مشکلاتش زیاده یک سری خیلی ناراحت بودم که سرکار نمیرم دوستام هم پیشزفت کردن من نهولی الان ...

الان حال بچه تون خوبه؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من ۳۴ سالمه به نود درصد هدف هام رسیدم شاغل بودم شغلمم خوب بود استعفا دادم به خاطر بچه هام کلا راضیم ...

اره هنوز خیلی وقت داری انشاالله برسی به هر چه که میخواهی

من یک ماه دیگه 40 سالمه. یه دختر دارم. ارشد دارم. شاغلم. و خیلی به بزرگترین هدفم نزدیکم.

خداراشکر انشاالله زودتر برسی 

2810