2777
2789
عنوان

کیا دهه شصتین و دارن به

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 181 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 40 سال دارم. دو دختر 12ساله و 8ساله دارم. خانه دارم. البته قبلنا سر کار میرفتم ولی به خاطر آرامش ...

اره با بچه واقعا سخته 

منم مجبورم چون هیچکه دحترمو نگه نمیداره

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
از کارم خیلی بدم میاد

من رشته دانشگاهیم علوم سیاسی بود ولی چون اون زمان انجمن های ادبی میرفتم و شعر رو جدی پیگیری میکردم با روحیه ام نمیساخت اما الان برای خودم یه پا کارشناس مسائل روز خاورمیانه شدم وسط مهمونی آقایون جمع میشن از من سوال سیاسی میپرسن🤣

تو گوشیم هم پر از کانال سیاسی هست دیگه دختر ۹ سالشه یه پا کارشناس شده😁

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چرا در امدش خوبه که

فقط درآمد و پرستیژش خوبه، کارش حال به هم زنه و همراه با انواع دردها، درد گردن، شونه، مچ دست...و سر کله زدن با انواع و اقسام مردمِ اینجوری😠

مطب نداشتم تو کلینیک ها کار می کردم.

فقط درآمد و پرستیژش خوبه، کارش حال به هم زنه و همراه با انواع دردها، درد گردن، شونه، مچ دست...و سر ک ...

اره اینم هست واقعا اعصاب میخواد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

شکر خدا 

دوتا بچه دارم

تاحدودی هنوز مونده آدم تو هرسنی باشه برا آینده هدف داره و برنامه ریزی میکنه تا اینجای کار رضایت 60 درصدی دارم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من ۳۹ سالمه، یه بچه دارم، دندانپزشک خانه دار، از مورد آخر ناراضی ام

خوب چرا مطب نمی زنین ؟و یا کلنیک کار نمی کنین؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من ۳۶ سالمه، خدارو شکر .

اونوقت ها هدفم ارشد و دکتری خواندن بود و کار کردن.

بله رسیدم، ولی الان ۷ ساله به خاطر بچه هام حجم کارمو به شدت کم کردم و موندم خونه پیش طفلکام😊

ولی اهداف جدید پیش گرفتم، دارم برنامه ریزی میکنم حالا که بچه ها کمی بزرگتر شدند ، من هم برگردم به کار و علاقه م.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

نزدیک ۴۰هستم..خانه دارم ودوتا بچه دارم..دوست داشتم یه شغل سبک حتی با درامد پایین داشتم...ولی من ادم کار کردن بیرون ازخونه نیستم..نمیتونم هم به زندگیم وبچه ها برسم هم به شغلم..

پارسا پسرمامان😍
2810