2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم که پرستاری آزاد آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 51 پست
وضع مالی ما هم خوب نیست بیا قبول کنیم ما افتادیم تو چاهی که هیچ راه نجاتی نداریم مجبوریم ۴سال تحمل ...

😭😭😭😭دقیقن حس میکنم تو یه چاه افتادم 

حالم انقدر بده 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا به همین دلیل اصن برا آزاد انتخاب رشته نکردم فقط سراسری مردود هم شدم ولی خب برا سال بعد می‌خونم،می‌دونستم که هزینه دانشگاه آزادو نمی‌تونم بدم😕

می‌آید؛هر آنچه باید..♡                    
ناشکری نکنید همینکه قبول شدید خیلی خوبه من از اینده و کنکورم وامونده م

ناشکری نمیکنم ولی خیلی شهریه بالاست این ۴سال کل عذاب دنیا رو میکشیم 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

میشه بپرسم زیست چند درصد زدید؟ امروز خیلی ناامید شدم از تست زدن هام ایندهههه😭😭😭

یه ۳۰فک کنم اره ۳۰درصد

شیمی ۳۰ فیزیک ۴۰

ریاضی ۳۰

من تراز سوابقم کم بود

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

منم دقیقا به همین دلیل اصن برا آزاد انتخاب رشته نکردم فقط سراسری مردود هم شدم ولی خب برا سال بعد می‌ ...

من نمیخواستم برا آزاد ثبت نام کنم بابام رفت ثبت نامم کرد اصلا فکرشم نمیکردم اینقد بدبخت بشم که مجبور بشم آزاد بیام 

ناشکری نمیکنم ولی خیلی شهریه بالاست این ۴سال کل عذاب دنیا رو میکشیم

ان شالله که خیره 

میشه بگید رتبه کل تون چقدر بود

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
خودت هزینه رو جور کن مثلاتکنسین داروخونه شبانه روزی بشو که راحت بتونی بری سرکار

آخه ما چقدر استرس بکشیم

استرس درسا و امتحانا استرس شهریه استرس کار 

دوران دانشجوییمون نابود میشه 🥲

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

خودت هزینه رو جور کن مثلاتکنسین داروخونه شبانه روزی بشو که راحت بتونی بری سرکار

عزیزم همین الانشم شرایطم خیلی یخته دانشگاه آزاد خودم باید هم درس بخونم هم غذا درست کنم درسا هم حتما خیلی سنگین هستن  نمیتونم کار بکنم 

من نمیخواستم برا آزاد ثبت نام کنم بابام رفت ثبت نامم کرد اصلا فکرشم نمیکردم اینقد بدبخت بشم که مجبور ...

خب عزیز حالا که خودشون ثبت نامت کردن حتما به شهریه هم فکر کردن دیگه،غصه نخور..درست تموم شد رفتی سر کار تو هم براشون جبران کن🤕تکلیف کنکور ۴۰۴ هنو معلوم نیس دقیق ۴۰۵ که دیگه بماااند

می‌آید؛هر آنچه باید..♡                    
2810