2777
2789
عنوان

تصمیم دارم فقط یدونه بچه بیارم نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3489 بازدید | 155 پست

بهترین کارو میکنی

این شهرو میبینی؟؟!!! اورگوپ😊 یکی از بزرگترین آرزوهام اینه برم اینجا و یه سفر شگفت انگیز داشته باشم همراه عشقم و بچه هام💜تو زندگیت سعی کن فقط انسانیتو در نظر بگیری و همیشه توی تمام قضاوت هات خودت رو بزاری جای طرف مقابلت اونوقته ک میتونی درک کنی و انسان واقعی باشه🌼🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کارو میکنی

از چه نظر 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
همون یکی زیاد هم هستهر گلی بخواد به سرمون بزنه همون یکی میزنه

موافقم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
@niniyar_5 @niniyar_2 توهین

اها تو تاپیک اعتراض کی بود با راز مامانیی علیع سایت تاپیک زدی چقدر دروع میگی تازه میگی نمیشناسم بدبخت تاپیکا هست

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

خودتوندمهمید 

یکبار اینجا یک چیزی خوندم جالب بوداینکه تک فرزندها بعد پدرو مادر تنها میشن لااقل اگه یک خواهر یا برادر کنارشون باشه خیلی خوبه البته بستگی به تربیت داره بعضی خواهر برادر هاازصدتا دشمن بدترن بعضیااینقدر خانواده شلوغن همه باهم قهرن 

اها تو تاپیک اعتراض کی بود با راز مامانیی علیع سایت تاپیک زدی چقدر دروع میگی تازه میگی نمیشناسم بدبخ ...

اون تاپیک علیه مونا تهرانی بود 

که از تاپیک یه کاربر دیگه شروع شد 😐من کپی کردم گذاشتم چون سایت حتی امضام رو خودکار پاک کرده بود 

این تاپیک کاربر پست گذاشتی باهاش رفتی  تاپیکم زدی برای سایت بعد میگی نمیشناسم؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

از چه نظر

خب رسیدگیت خیلی نسبت بهش بیشتره

میتونی به تمام خداسته هاش برسونیش

من مادر سه تا بچم میفهمم

این شهرو میبینی؟؟!!! اورگوپ😊 یکی از بزرگترین آرزوهام اینه برم اینجا و یه سفر شگفت انگیز داشته باشم همراه عشقم و بچه هام💜تو زندگیت سعی کن فقط انسانیتو در نظر بگیری و همیشه توی تمام قضاوت هات خودت رو بزاری جای طرف مقابلت اونوقته ک میتونی درک کنی و انسان واقعی باشه🌼🌺

دروغگو کم حافظه فعلا رسوایی اولته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این تاپیک کاربر پست گذاشتی باهاش رفتی تاپیکم زدی برای سایت بعد میگی نمیشناسم؟؟؟

اینجا رو میگی 😐😐😐حداقل کامل بخون 

فقط من تاپیک نزدم ۴ ۵ نفر کپی کردیم تاپیک زدیم 

دروغگو کم حافظه فعلا رسوایی اولته

قرصاتو برو بخور 😂 یعنی الان تمام کاربرایی که این تاپیک رو علیه مونا تهرانی زدن فیکن؟؟؟