2777
2789
عنوان

جاریم با یه مرد دیگه رابطه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 101 پست
😑😑😑مهاجرت کلا یه تاپیک ازش زدم راجب دخترم بعدش ویلا نداریم

خودت گفتی میرم ویلا شمال بگیریم

13 صفر بود چی بود تو نیستی؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعلق گرفتن کجا رسیدن به دستش کجا‌. کلی راه هست که تهش سالی یه سکه اگه دست زنه رو بگیره

اگه شوهر وضع مالیش خوب باشه توقیف اموال میزنن

دو دستی تقدیم خانوم میشه بقیشم قسطی باتوجه به نظر قاضی تعیین میشه

😂🧐 هرزه بودن ربط داره؟ ما یه خانواده هستیم و الان شرایط بدی داریم بچشون هم پیش ماست

نه ب شما ربطی نداره حتی اگه خانواده باشین

این قضیه فقط بین جاریتون و همسرشونه ب شما هیچ ربطی نداره

از بدبختی کسی انقدر خوشحال نشو ک خدا بدترشو بهت نشون نده

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستین💫

تعلیق که میگیره 

ولی اگه مرد زرنگ باشه و نخواد ادامه بده 

می‌تونه با اذیت کردن و تحت فشار قرار دادنش به شرط بخشیدن مهریه توافقی جدا بشن 

اما تجربه ثابت کرده اکثر مردهایی که بهشون خیانت میشه در مقابل زنشون خیلی ضعیفن!

من مورد میشناسم زن سابقش هم خیانت کرد هم طلاق گرفتن اما بعد طلاق مرد پول میزد به حساب زن 😐

دیگه نیستم ریپ نزن 🙌

ببین زن عموم خیانت کرد تا لحظه اخر طلاقشون کسی نفهمید چرا عموم طلاق داد 

اینکه برادر شوهرت چ خبرساز شده ی جای کار میلنگه

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤

عزیزم من جواب سوالت و نمیدونم اما درمورد کاربرای اینجا بهت بگم همونقد که همیشه حق با عروس همونقد که اگ یه زن خیانت کنه میگن قضاوت نکن الان چون گفتی جاریت خیانت کرده میگن تو خوشحالی و چی به تو میرسه …

معمولا اینجا میخوان ساز مخالف بزن اونی که میگه خوشگلم تخریبش کنن اونی که میگه زشتم اعتماد به نفس میدن ومیگن خیلی زیبایی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اولن درست صحبت کن عزیز بی غیرت نیست گناه داره چندین ساله از صبح تا شب کار می‌کنه برای زن و بچش بی خب ...

مرد باغیرت و شریف هیچ وقت ابروی مادر بچه هاش رو جلوی غزیبه هایی که منتظر آتو هستن و بی پروا به هم هرزه میگن!! نمیبره

برادرشوهرت انقدر بی فکره که ابروی بچشو هم برده

به درک که کار میکنه همه مردا صبح تا شب کار میکنن ولی خیلی ها خیانت دیدن و به خاطر بچشون جار نزدن

نه ب شما ربطی نداره حتی اگه خانواده باشیناین قضیه فقط بین جاریتون و همسرشونه ب شما هیچ ربطی ندارهاز ...

والا من خوشحال نشدم سوال پرسیدم بلد نیستید تاپیک رو نامربوط نکنید 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️