2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست
اوووو باریکلا دختر قوی🥹💕🩵👏😍🥰امیدوارم همیشه همینطور موفق و شاد باشی.

قربونت برم من عزیزه دلم🥹🩵

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

قبولی از هرشیرینی ای شیرین تره.. 💃💃

مهربونمممم🥹🩵

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم

هوشبری ازاونایی هستن که ازاون ماسکهای گنده میزنن صورتشون

بعد سرعمل هی میپرسه به تخم مرغ حساسیت نداری؟

به فلان حساسیت نداری؟😅😅😅😅😅😅

دوبار رفتم اتاق عمل🥲

عزیزم میشه یکم راجب خواهرت بگی؟

خودش چی خونده؟

شرایط خونتون،وضع مالی،شغل پدرت

فقط کنجکاوم

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

اها اینم بگم

چندروز قبل اعلام نتایج گفتم انشالله به زودی تامیک قبولیت بزنی

گفتی فک نکنم بشه😒

ولی دیدی که شد🤗مبارکت باشه

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

درکت میکنم عزیزم منم خواهر حسود دارم تازه شغل خوب پیدا کردم توشم موفقم همش انرژی منفی میده دوست نداره پیشرفت کنم منم اهمیت نمیدم اونم ماو خانواده رو اذیت میکنه ولی بفکر خودت ایندت باش تو به اینجا رسیدی خیلی زحمت کشیدی از این به بعدشم موفق میشی ♡♡

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
اوهومن اخه همین الان حسود خونمون شر ب پا کرد داره میمیره اط حسادت ک من قبول شدم دیوونم کرده 😅هعی صب ...

طوری نیست بروفردادستت توجیبت رفت مادرتم میبری فوقش یادوربشی ازش کمترحسادت میکنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
مبارک باشه عزیزم😍❤من یه سوال خیلییی ذهنم درگیر کرده😁چرا شما معروفی؟پس من چرا نمیشناسمت خیلی وقته ت ...

خیلی  ازکاربرا دلشون میخواست دستشون به استاتربرسه یه فصل کتکش بزنن البته خودمم جزهمون کاربراهستم😀😀😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزههههه دلم فدات شم 🥹🥹🩵🫂ولی خب الانم خواهرم میخواد کاری کنه من نرم دانشگاه خیلیییی رو مخ منه ا ...

اصلا اصلا اصلا حماقت نکن

ادمای حسود تو تماااام مراحل زندگیت هستن عزیزم

بخصوص که الان دکتر شدی و رشته ی خوب قبول شدی زیاد قراره از این ادما ببینی🤣

نترس هیچی نمیشه اون جلو تو اینجوری رفتار میکنه بعدا مجبوره کنار بیاد

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
خیلی ازکاربرا دلشون میخواست دستشون به استاتربرسه یه فصل کتکش بزنن البته خودمم جزهمون کاربراهستم😀😀 ...

🤣جدی

ای بابا

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"