2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست
هزینه اش ۴۵۰ گل الانم همونه 🌹 قربونت برم مناگ خواستی آیدی روبیکا و تلگرامش اینه دیدی بگو پاکش کنم ...

عزیزم عکس دومی رو حذف کن آدرس کانال هست من خودم رفتم توش تازه عکستونم دیدم یا تاپیک کلا حذف کن

میدونم اجی🥹🫂 من ب خاطر شرایط خانوادگی و چون دعوا و اینا خیلی تو خونه زیاد بود من تنها همدم و مونس ...

عزیزم باور کن مادرت هم چشم امیدش به توعه دوست داره موفقیتت رو ببینه، تو همه خانواده ها از این مشکلات هست تو سعی کن گلیم خودتو از آب بیرون بکشی که بعدا بتونی به مامانت هم کمک کنی

#پروازی_ام. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه حالا که قبول شدی کناباتو بدی بهم من واقعا شرایط خرید ندارم

شهریه باشگاهم میگیرم کمکت میکنم مربی بودم حدود ۵۰۰ تومن باید بهم بدن مزد دستم اونجا

کتاب نداشتم من اجی از روی گوشی تست میزدم💔💔💔

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

رتبه امسال خیلی خیلییی بد شدترازم ۷۷۰۰ ک پارسال منطقه ۲ این تراز رتبه ۱۶ هزار میداد امسال شد ۲۵ هزار

چ خوب  با  ۲۵ هزار قبول شدی . اطرافیان من ۱۷ هزار بود مردود شد اونم همین فوریت های پزشکی و اینارو زد البت منطقه ۳ بود 

جیرفت تا شهر خودت چقدر فاصله دار

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

مبارک باشه عزیزم😍❤

من یه سوال خیلییی ذهنم درگیر کرده😁

چرا شما معروفی؟

پس من چرا نمیشناسمت خیلی وقته تو سایتم🥲

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

عزیزم باور کن مادرت هم چشم امیدش به توعه دوست داره موفقیتت رو ببینه، تو همه خانواده ها از این مشکلات ...

من ک از این خونه برم خوابگاه انگار میرم تو بهشت 🐳

کاش میشد تو روستاهای اون شهری ک میرم ی خونه کرایه کنم مادرم ببرم پیش خودم خیالم راحت شه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مبارک باشه عزیزم😍❤من یه سوال خیلییی ذهنم درگیر کرده😁چرا شما معروفی؟پس من چرا نمیشناسمت خیلی وقته ت ...

معروف از آه و ناله کنکور 😂

نگا از سال ۹۹ عضو اینجام و مدام هر سال میگفتم هیچ گوهی نشدم نشوم 😂 تا امسال شد

جیرفت کجا میشه؟

شهرستان های کرمانه

جیرفت کجا میشه؟

نمیدونم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
شهریه باشگاهم میگیرم کمکت میکنم مربی بودم حدود ۵۰۰ تومن باید بهم بدن مزد دستم اونجاکتاب نداشتم من اج ...

اها پس به خاطر دل مهربونته که همه میشناسنت🤍🧡💙🌿

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

معروف از آه و ناله کنکور 😂نگا از سال ۹۹ عضو اینجام و مدام هر سال میگفتم هیچ گوهی نشدم نشوم 😂 تا ام ...

خدااروشکر که بالاخره شد😍

افرین به این همه صبر

پشت کنکور موندن کار هرکسی نیست

تو علاوه بر رسیدن به هدفت، صبر هم یاد گرفتی چیزی که تو زندگی خیلییی بدرد میخوره

خوشحالم که خوشحالی و به ارزوت رسیدی با اینکه اصلا نمیشناسمت اما امیدوارم یه روزی همه به هدفاشون برسن و خوشحال باشن مثل تو🥺😍🌿

نه ممنون گفتم شاید با کتاب میخوندی منم با گوشی میخونم

بخدا دروع نگفتم بچه ها میدونن من از روی گوشی تست میزدم ببین ۲۴ سالم شده خب 

کتابام چاپ سال ۹۷ و ۹۸ اینان ک ب شدت منسوخ شدن خودم از روی اینا تست نزدم روی گوشی زدم 

زیست کلی تغییر کرده 

شیمی ب شدت آسون بوده اون زمان از روی گوشی چاپ جدید دانلود کررم زدم 

ریاضی و فیزیکم خیلی تغییر نکرده اما تستاشون ب شدت آسونه در حد کنکور الان نیس من خودم از روی اینا میخواستم بخونم بیچاره بودم پارسال خوندم ک ۴۰ هزار شدم