2777
2789

مجردم

ولی صبح تا شب چندین بهر افت قند میگنم  یعنی دلم میخواد همش بخورم غذا نه چیزای دیگه دلیلش چیه

بدتر از همه زیادم شیرینیجات نیست خونمون 😩

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه زیاد چیزای شیرین می‌خوری، بعدش شدیدا انسولین ترشح میشه و قند افت می‌کنه،دوباره هوس شیرینی‌جات می ...

یعنی چی؟؟

2805

قند و شیرینی سمه برای بدن اگه بدونی چه بلایی سر بدن میاره این توجیهاتو میذاری کنار که قندم میفته قندم میپره قندم میشینه! 

یکی از اسیباش تضعیف بیناییه 

تو طول روز اگه هوس میکنی چندتا انجیر خشک بخور یا توت خشک 

قند و شیرینی سمه برای بدن اگه بدونی چه بلایی سر بدن میاره این توجیهاتو میذاری کنار که قندم میفته قند ...

اخه دست خودم نیست نخورم بیحال و کسل میشم

چکار کنم

انجیر و توت هم نیست

میگن کمبود یچیزی تو بدنه اگه اشتباه نکنم منیزیم بود حالا درست یا غلط شو نمی‌دونم ولی یجایی هم نوشته بود مواد قندی همون جاییو تو مغز اثر میذارن که مواد مخدر اثر میذاره بخاطر همین بعضی اوقات هی دایم مغزت این احساس نیاز و بهت میده بنظرم یکم باید اراده داشته باشی و هی کمو کمتر کنی در عوضش ورزش کنی و از چیزها و کارهایی که باعث شادی و کم شدن استرسه ولی کم خطر تره استفاده کنی 

برای احتیاط یه سری ازمایش هم بدی بد نیست 

یعنی چی؟؟

بعد از خوردن شیرینی بدن انسولین ترشح می‌کنه که قند وارد سلول‌های بشه و مصرف بشه بنابراین میزان قند توی خون میاد پایین و دوباره هوس شیرینی می‌کنی. هر چی خودت رو عادت بدی به شیرینی خوردن مدام ترشح انسولین،افت سطح قند خون و هوس شیرینی تکرار میشن.

باید کم‌کم یاد بگیری که خودت رو با مواد سالم (مثل پروتئین،سبزیجات،میوه‌های با قند پایین)سیر نگه داری و شیرینی رو به حداقل ممکن برسونی یا حذف کنی از رژیمت.

میگن کمبود یچیزی تو بدنه اگه اشتباه نکنم منیزیم بود حالا درست یا غلط شو نمی‌دونم ولی یجایی هم نوشته ...

اگه نخورم بی حال و کسل میشم😣