2777
2789

امروز ترشح چسبناک خیلی کم دیدم قهوه ای هفته ۹ بارداری هستم.میشه بگین خطرناکه یا نه.چکار باید بکنم؟؟؟؟ممنونم ازتون نگران شدم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان آروم باش زیاد بلند نشو کار نکن برو دکتر بهت شیاف بده استراحت کن شاید هماتوم داشته باشی یه سونو برو حتما 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

باید چکار کنم؟؟؟؟ چند بار ببینم خطرناکه؟ یکبار دیدم

شیاف پروژسترون بزن 

نشاسته حل کن تو آب سرد

دومی خیلی جوابه

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
الان آروم باش زیاد بلند نشو کار نکن برو دکتر بهت شیاف بده استراحت کن شاید هماتوم داشته باشی یه سونو ...

هفته پیش سونو دادم هماتوم ننوشته بود..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استراحت کن تا می تونی رابطه نداشته باش

اصلا رابطه نداریم.همشم استراحتم صبح فقط ی چیزی برداشتم خودمو یکم خم کردم.مگ میشه.در این حد سوسول....🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیاف پروژسترون بزن نشاسته حل کن تو آب سرد دومی خیلی جوابه

الان نشاسته ریختم تو آب  خوردم...مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان نشاسته ریختم تو آب خوردم...مرسی

یکی دوبار بخور برای من قهوه ای نبود  ی خرده رنگ داشت ولی جای بچه رو حسابی سفت کرد 

یکی دوبار بخور برای من قهوه ای نبود ی خرده رنگ داشت ولی جای بچه رو حسابی سفت کرد

باشه ممنون عزیزم.باز بعدازظهر مجدد میخورم.من عکسشو گذاشتم.دیدین؟ از یکی من ترشحتون روشن تر بود یعنی؟ الان بچه تون بدنیا اومده شما عزیزم؟دعا کنین برام تکرار نشه دیگه.یکی دوروز پیش موعد سیکلمم بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه ممنون عزیزم.باز بعدازظهر مجدد میخورم.من عکسشو گذاشتم.دیدین؟ از یکی من ترشحتون روشن تر بود یعنی؟ ...

آره خیلی روشن تر بود و خیلی کم ولی میگم جاشو سفت کرپ چون من سابقه سقط داشتم و این بار هم بهم گفتن قلب بچه وایساده کلی دم نوش خوردم و مار سنگین ولی فکر کنمچون قبلش نشاسته خورده بودم اثر نکرد

نه اپل ماه پنجم