2777
2789
عنوان

خانومای فهمیده بیاید بگین من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
اخه میترسم شناسایی شم اما خب بحث درمورد این بود که شاید من دوست نداشته باشم تو رشتم دقیقا شاغل بشم ا ...

منم یکی از استادا در حالی که باردار هم بودم رفتار خیلی بدی باهام داشت انگار با من لج بود 

منم حالم بد شد کمی ولی بعد دیگه بیخیال شدم و درسو پاس کردم و سپردمش به خدا

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها
برو روانشناسمتاسفانه اگر درمان نشی ، شروع میکنی به حذف کردن آدما، قطع کردن روابط حتی با اقوامبه مرور ...

بخدا همرو دشمن خودم نمیدونم من آدم صلح طلبیم اینکه بخام کسی و حذف کنم به ندرت پیش میاد این استاد واقعا منو کوبید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یکی از استادا در حالی که باردار هم بودم رفتار خیلی بدی باهام داشت انگار با من لج بود منم حالم بد ...

معدلتون نیومد پایین‌؟ احتمال میدم بندازم دوست ندارم معدلم بیاد پایین بخاطر این 

2805
خب باهام بد حرف میزنه دو جلسه رفتم کلا جلو همه خرابم کرده اخرم گفت میندازم با زبون بی زبونی من از بچ ...

دیگه سر کلاس بهش محل نده و باهاش هم کلام نشو 

من الان دارم آخرین راز شاد زیستن اندرو متیوس میخونم خیلی خوبه 

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها
حق با شماست 😞باید درسشو حذف کنم چون تحمل اینو دارم تا اخر ترم به این طولانی ای درگیر وسواس و سردرد ...

من زمان دانشگاه روزاول استاد ی پسرو خیلی بد ضایه کرد اونم کلاسشو حذف کرد.حس بدیه میدونم.ولی ی چی بهت میکم یعی کن هیچ‌کسو ادم حساب نکنی.اگ میدونی به ضررت نیست کلاسوحذف کن.اما اگ یک درصد ضررمیکنی ادم حسابش نکن و بروبشین توکلاس اون کلاس حق توعه.عین آب هم نیگذره تموم میشه اصلاطولانی نیست.روزا چنان میگذره سنت میره بالا ک خودت یادت نمیمونه امروز چی شد وچکارکردی 

بخدا همرو دشمن خودم نمیدونم من آدم صلح طلبیم اینکه بخام کسی و حذف کنم به ندرت پیش میاد این استاد واق ...

عزیزم از اول که همه دشمن نمیشن

اگر یاد نگیری چالش‌های زندگی مدیریت کنی  و راحت ترین کار که حذف کردن آدم ها انتخاب کنی

مثلا بعد 30 سال ، فکر میکنی همه میشن دشمن

متاسفانه دونفر اطراف خودم دارم سیکل رفتاری به چشم دیدم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من زمان دانشگاه روزاول استاد ی پسرو خیلی بد ضایه کرد اونم کلاسشو حذف کرد.حس بدیه میدونم.ولی ی چی بهت ...

ممنون از راهنماییتون بازم میرم یک جلسه دیگه اگه باهام بد صحبت کرد دیگه حذف میکنم 

عزیزم از اول که همه دشمن نمیشناگر یاد نگیری چالش‌های زندگی مدیریت کنی و راحت ترین کار که حذف کردن آ ...

خب وقتی ادمای بدون سود و روی مخن باید چیکار کنی چرا باید تحملشون کنی لین حذف ادما فکر میکنم منظور شما خانواده و فامیل هست که من با اونا واقعا خوبم 

اما وقتی انسان غریبه منو جلو همه خراب میکنه هم شامل این حرفتون میشه؟ 

خب وقتی ادمای بدون سود و روی مخن باید چیکار کنی چرا باید تحملشون کنی لین حذف ادما فکر میکنم منظور شم ...

اگر یکبار این اتفاق بیفته نه مشکلی نیست، یاد بگیر صبر زیاد کنی ، آدم مریض توی جامعه زیاد

اشخاصی که من به چشم دیدم اول غریبه و دوست و همکار و همسایه شروع کردن ، یا تغیر دادن مسیر رفت و آمد به مدرسه

الان در مرحله حذف خواهر و برادر 🤦‍♀️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم