2777
2789

من یه اخلاقی داریم یک نفر که بهم حرفی میزنه خیلی میرم تو فکر درمورد کاری که دارم میکنم دودل میشم احساس بدی بهم دست میده مثلا الان یک هفتست من از حرفای استادم با خودم درگیرم و ازون طرفم با خودم درگیرم که حذف کنم یا نه دارم روانی میشم اه😞

چی گفته بهت؟ از اول بگو. راهنمایی کنیم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو یه دوش بگیر ذهنتو ازاد کن بعدم نشخوار فکریه این بشین بنویس افکارتو

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
2805

برو روانشناس

متاسفانه اگر درمان نشی ، شروع میکنی به حذف کردن آدما، قطع کردن روابط حتی با اقوام

به مرور میشی یک آدم تنها ومنزوی 

وقتی شدت پیدا کنه و دچار نشخوار فکری میشی و همه دشمن خودت میدونی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چی گفته بهت؟ از اول بگو. راهنمایی کنیم

اخه میترسم شناسایی شم اما خب بحث درمورد این بود که شاید من دوست نداشته باشم تو رشتم دقیقا شاغل بشم اما اون باهام دعوا داشت که چرا اومدی درحالی که من رشتمو دوست دارم و حالا ذهنم خالی نمیشه 

رو خودت بیشتر کار کن مطالعه خودشناسی تو ببر بالا درستو چرا حذف کنی ولش کن استادو

خب باهام بد حرف میزنه دو جلسه رفتم کلا جلو همه خرابم کرده اخرم گفت میندازم با زبون بی زبونی من از بچها پرسیدم گفتن تو بی ادبی نکردی 

منظورتون چه مطالعه ای اگه کتابی میدونین لطفا بهم بگین 

این دنیا خیلی بی ارزشه خیلی هم کوتاهه انقد مهم نیست که بخوای غصه هرچی رو بخوری.هرکاری دلت میخواد انج ...

حق با شماست 😞باید درسشو حذف کنم چون تحمل اینو دارم تا اخر ترم به این طولانی ای درگیر وسواس و سردرد باشم 

2810