2777
2789
عنوان

بی خبر تا کی بمانی از دل و احوال کن😒😔

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 82 پست
خب بگیره بعد تایپ میره دیگه

درست🍃

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

شما مرد هستین ببخشید الان پروفایلتون دیدم نظراتم پاک نمیشه

من نه

اسی

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه از خودتونه ؟مال و اموالی داره؟اگه داشته باشه حتی فرار کنه دادکاه حقتونو میگیره

نه طلاهام دادم اجاره کرد الان میگه اگ مهریه اجرا بذاری میگم طلاهارو دزدیدی فاکتورا دست منه گفتم مگه نفروختم گف برو ثابت کن😞 خیلی اذیتم میکنه خیلی بچشم ول کرده انقد دخترم شیرینه انقد باباش دوس داشت حتی یه پیام نمیده حالش و بپرسه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
شما مرد هستین ببخشید الان پروفایلتون دیدم نظراتم پاک نمیشه

اشکال نداره چیز بدی ننوشتین

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

صدتو برای کسی گذاشتی که لیاقت نداشت😢

خیلی سخته خیلی عرضه خودکشی ندارم هزار تا بیماری عصبی گرفتم دخترمم‌کوچیکه دلم نمیاد ولش کن برم راحت کنم خودمو

خیلی سخته خیلی عرضه خودکشی ندارم هزار تا بیماری عصبی گرفتم دخترمم‌کوچیکه دلم نمیاد ولش کن برم راحت ک ...

اگه پای دل پردرد من بشینی غصه های خودت فراموشت میشه😭💔💔

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

نه طلاهام دادم اجاره کرد الان میگه اگ مهریه اجرا بذاری میگم طلاهارو دزدیدی فاکتورا دست منه گفتم مگه ...

واسه طلاها ببخشید حرف مفت زده خواسته بترسونه هیچ‌غلطی نمیتونه بکنه احرا بزارین  از هیچی نترسین . پدری برادری کسی نیست کمکتون کنه

من نهاسی

همون الان فمیدم😭 بخدا انقد ناز نازی بار اومدم افتادم زیر دست این خولی گرگه تو جلد بره انقد ظاهرش صبور و مهربون بود اما از اولشم بهم محبت نمیکرد خودش تا عقد کردیم گف الان میرم ب دختر داییم میگم تووبهم شوهر نکردی ببین کیو خواستم😞 فقط من برا خالی کردن عقده هاش بودم زندگیم آینده ام جوونیم روحم جسمم چقد تاوان دادم بابت ازدواجم گرچه با نظر بابام بود اونم گول خورد گف آرومه تو مرد بداخلاق نمیتونی تحمل کنی مالی ام ما پشتتیم آخ عین کابوسه هرشبم دخترم هر شب میگه بابام کو میگم اداره س میگه دوسم داره میگم آره مامان و پیر میشم و میشکنم

واسه طلاها ببخشید حرف مفت زده خواسته بترسونه هیچ‌غلطی نمیتونه بکنه احرا بزارین از هیچی نترسین . پدر ...

پدر برادرم هستن کارای قانونی وکیل میخواد چمیدونن چیه اونا خونوادشون طلاق عین اب خوردنه تمام پسرای خانوادشون طلاق گرفتن مامانش یه پا قاضیه انقد بلده هی میگه قانونی اقدام کنید پسر من خرجی نداره هیچی نداره دخترتونم نمیخواد

اگه پای دل پردرد من بشینی غصه های خودت فراموشت میشه😭💔💔

😭💔🥺آخر زمانه کاش امام زمان ظهور کنه خسته ایم 😞

پدر برادرم هستن کارای قانونی وکیل میخواد چمیدونن چیه اونا خونوادشون طلاق عین اب خوردنه تمام پسرای خا ...

مهرت رو احرا بزار کوتاه هم میا ممکنه با بچه تهدید کنه که مهرت رو ببخشی اصلا نقطه ضعف نشون نده اگه گفت بچه میبرم بگوش ببر .(خیالت راحت نمیبره)

مهرت رو احرا بزار کوتاه هم میا ممکنه با بچه تهدید کنه که مهرت رو ببخشی اصلا نقطه ضعف نشون نده اگه گف ...

آره میخاست ببره بچم و گرفت مامانشم ساک و برداشت برن خونه خواهرش من تنها تو شهر غریب فقط خدا قدرت بهم داد بچمو بگیرم و فرار کنم فیلممو گرفت انقد عوضیه که بچه رو میبره که من مهرم حلال کنم میندازش تو سر مادرش یا خواهراش پشتشن خونوادش خیلی اذیتم کردن جواب اشکای منو کی میده قلب تیکه تیکه ام وقتی الکی زندگیم و ازم گرفت که همه چیزش و من ساختم

آره میخاست ببره بچم و گرفت مامانشم ساک و برداشت برن خونه خواهرش من تنها تو شهر غریب فقط خدا قدرت بهم ...

خیالت راحت بچت  رو نمیبره فقط برا اینکه مهرت رو ببخشی ممکنه چند روز ببرنش که تو خودتو خوشحال نشون بده اصلا خودت بهشون بگو یچه رو من نمیتونم نگهداری کنم بخدا بهت میدنش ولی اگه نقطه ضعف نشون دادی محبور میشی مهرت رو ببخشی دلت رو محکم بکیر یه مدت جلوشون بگو بچه رو نمیخای خودشون بهت میدنش

خیالت راحت بچت رو نمیبره فقط برا اینکه مهرت رو ببخشی ممکنه چند روز ببرنش که تو خودتو خوشحال نشون بد ...

میدونه بزرگترین نقطه ضعفمه اصلا هی میگفت بچه بیاریم چون ذات من و میدونست وقتی پاگیر بچم شدم شروع کرد اذیت کردن خوی شیطانیش نشون داد ازحاملگیم