2777
2789
عنوان

شوهرم نیم ساعت قبل منو زد

634 بازدید | 44 پست

دیگه از زندگیم خسته شدم افسردگی بعد از زایمان گرفتم بچم هم یکسالش شده شبانه روز بیداره و داره گریه می‌کنه و شیر خشک و غذا هم نمیخوره منم سینه هام دیگه شیر نداره میخواد بمکه ، سر بچه دعوامون شد همش بیخیال هستش با ماشین می‌ره بیرون بچم یکم توی ماشین آروم تره ، بحثمون شد منم به مادرش فحش دادم انقد منو زد که الان کل بدنم کبوده خسته شدم از زندگیم ، مشاور هم رفتم فایده نداشته بچم مشکل داره که درست بشو نیست 

مادرش این وسط چکار داشت آخه

چرا جوری برخورد میکنید که حقاگه با شماست علیهتون بشه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مامانش چکار داشتی 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
مادرش این وسط چکار داشت آخهچرا جوری برخورد میکنید که حقاگه با شماست علیهتون بشه

بخاطر اینکه بعد از زایمانم مامانش نمیزاشت شوهرم رو ببینم اما شوهر دخترش بعد از زایمان پیشش بود و نمیزاشت آب توی دل دخترش تکون بخوره ، 

ای خدا 

عزیزم درکت میکنم 

بچه واقعا آدمو دیوونه می‌کنه 

مال منم مثل بچه تو دایم گریه میکرد و اذیت میکرد سرخوردن 

الآن یکم بهتر شده 

کسی رو نداری بدی بچه رو برات یکم نگه داره 

بخودت بیای؟؟ 

منو مامانم نجات داد 

نزدیکیم تقریبا 

روزی ۶ ساعت نگه میداره منم به کارام میرسم اعصابم راحته 

در مورد شوهرت هم ای کاش فحش نمی‌دادی ولی دستش بشکنه

کار شما که خیلی زشت بوده به مادرش توهین کردی

کار اون هم خیلی بد بوده که کتک زده

شما خودتون میگید افسردگی دارید و حال روحی خودتون خوب نیست واسه حال روحی خودتون حتما یه فکری کنید حالا تراپیست و روانشناس هست و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
2810