2777
2789
عنوان

شوهرم نیم ساعت قبل منو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 44 پست
عادت دارن. منم یبار زن داداشم با داداشم دعواشون بود. زنداداشم بلند بلند داد میزد خواهرات و مادرت فلا ...

البته مادر شوهر و خواهر شوهرم کم نمیزارن یکیش بچه نداره ،یکیش جهاز نداشته ، من بدهکارم بهشون هی میگن تو داری من ندارم و حالم از کسایی که بچه دارن بهم میخوره ، تازه باردار شده بودم هم یکیشون زنگ زد به جای تبریک گفت تو هم مثل من یکی دو روز دیگه سقط می‌کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوسداشتی تلفنی یا اصلا همین نی نی سایت با هم صحبت میکنیممنم دوران افسردگی زایمان و بیداریای بچمو گذر ...

باشه ممنونت میشم توی نینی سایت فقط نمی‌دونم چطوری

تمرکزتو بزار روبچت خانومی..افسردگیت گذراس ،بخاطر بیقراری بچه اعصابت ضعیف شده همین..باشوهرتم منطقی حر ...

توی حاملگی هم چند بار منو زد سر خواهر شوهرم که ازش خواسته بود واسش خرید کنه پول نداشت مغازه دار بهش تیکه انداخته بود 

بخاطر اینکه بعد از زایمانم مامانش نمیزاشت شوهرم رو ببینم اما شوهر دخترش بعد از زایمان پیشش بود و نمی ...

میفهمم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
ببین تا حواسش نبود تو هم بگیر بزن ادم میشهسر شبی شوهرم سبد پرت کرد خورد تو کله ام رفتم زدمش گفتم فکر ...

🤣🤣

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
البته مادر شوهر و خواهر شوهرم کم نمیزارن یکیش بچه نداره ،یکیش جهاز نداشته ، من بدهکارم بهشون هی میگن ...

عزیزم چقد بد قوی باش خواهرم جیگرم درست میشه اصلا الان ب حرفای اونا فکر نکن تا اومدی فکرت بره سمت اون عوضیا صلوات بفرست فکرای خوب برا خودتو بچت بکن تو اروم باشی اونم اروم میشه اون بچه الان از ناراحتی تو داره گریه میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین تا حواسش نبود تو هم بگیر بزن ادم میشهسر شبی شوهرم سبد پرت کرد خورد تو کله ام رفتم زدمش گفتم فکر ...

من ازش نیشگون گرفتم بعدش انقد منو زد که دیگه توان نداشتم چند بار هم هی تهدید کرد طلاق میگیرم و دیگه اسم مادرم رو نیار

ای خدا عزیزم درکت میکنم بچه واقعا آدمو دیوونه می‌کنه مال منم مثل بچه تو دایم گریه میکرد و اذیت میکرد ...

والا بچمو مامانم بزرگ کرده الان متاسفانه مشکل پیدا کرده نمیتونه تکون بخوره یکی میخواد به اون کمک کنه

عزیزم چقد بد قوی باش خواهرم جیگرم درست میشه اصلا الان ب حرفای اونا فکر نکن تا اومدی فکرت بره سمت اون ...

تا همین الان داشت گریه میکرد بچه از صبح تا حالا هم نخوابیده 

2810