این ماه اولین ماهیه که میرم سرکار و شوهرم از اول ماه تا الان چند دفعه پرسیده حقوقت ندادن؟ بعد هم بهم گفت با خنده باید ۲ تومن واسه خودت نگه داری بقیه رو قرض بدی به من. من توی عقدم و برای خرید جهیزیه به پول نیاز دارم. امشب هم چون میدونست آخر برجه پشت تلفن همش شروع کرد به اینکه بابت خرید وسایل خونه قسط دارم و چیکار کنم به نظرت.
خانما من الان باید اینجور مواقع چجور برخورد کنم چی باید بگم؟ نمیشه که کل حقوق رو بهش بدم پس خودم چی؟
والا مامان من تمام عمرش کار کرد و پولا رو داد بابام .اختیار پول خودشو نداشت .اه حالم بد میشه بش فکر میکنم.شما هم یه جور اختیار دست بگیر که دعوا نشه .خودت مگه قسط جهیزیه نداری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم شاغلم ازدواجم کردم از من به تو نصیحت یک قرون از پولت رو خرج زندگی با شوهرت نکن فقط پس انداز کن برا خودت منی که شوهرم اصلا ازم توقع خرج کردن داخل خونه رو نداشت اینکارو کردم قدر که ندوست هیچی شد وظیفه مم عملن بهم میگه خوب خرج کنی از خونه زندگی من میزنی میری سرکار بعد خرجم میکنی انتظار تشکرم داری شوهر من انتظار خرج کردن نداشت اینجوری رفتار میکنه وای به مال تو که از داخل عقد انتظار داره پولت رو بهش بدی سرمایه گذاری کن وام خونگی شرکت کن وام بانکی بگیر پولت رو بذار واسه سپرده بلند مدت کلا نذار پول ببینه داخل دست و بالت که ازت انتظار خرج کردن داشته باشه پول دادن بهش همانا و وظیفه شدنم همانا از ما گفتن بود
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲