بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم.اول خواستم بگم حدس شما کاملا درست بود یادمه از روی ضربان قلب جنین بهم گفتید احتمالا نی نی جان دختره.افرین کاملا درست بود.دوم شما با توجه به کمردردی که داشتید سزارین اجباری شدید یا قبول نکردن و اختیاری بودید؟کمردردتون بیشتر شد بعد زایمان و اینکه بیهوشی بودید یا بی حسی؟؟ببخشید سوالان زیاده
جریان اینه که هر بدنی فرق داره و اینکه ممکنه طی هر زایمانی چه سزارین چه طبیعی مشکلاتی به وجود بیاد که برای هر شخصی متفاوته
من خودم هم طبیعی و هم سزارین تجربه کردم،برای من سزارین عالی بود،سر ده روز هم خودم رفتم شناسنامه پسرمو گرفتم و رفتم مطب دکتر بخیمو کشیدم،تازه نه با وسیله شخصی یا اسنپ،با اتوبوس رفتم
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سلام عزیزم.اول خواستم بگم حدس شما کاملا درست بود یادمه از روی ضربان قلب جنین بهم گفتید احتمالا نی نی ...
سلام ان شاالله به سلامتی. من بخاطر استرس فشار خون بارداری داشتم کیسه آب ۳۷ هفته ترکید و دکتر گفت سز اورژانسی. بی حسی بودم. کمر دردم بخاطر شیر دادن های طولانی بیشتر شده
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عزیزم خب درد داره,اونم با بچه کوچیک خیلی سخته،هیچی مثل درد سیستم ادمو به هم نمیریزه
میدونی عزیزم مشکله من با درده نیست اگه میدونستم خوب میشه یا میدیدم هر روز داره کمتر میشه امیدوار میشدم اما اصلا روبه بهبود نیستم با وجود مسکن و... که دکتر بهم داده