2777
2789
من بعد دوبار سزارین یه زایمان تو۲۴هفته داشتم دکترا صلوات طبیعی دنیا اوردن دست نمیتونستن به شکمم بزنن ...

ترس بیخوده تابحال این همه ویبکی داشتیم برای هیچ کدومشون اتفاقی نیفتاده خودمم الحمدلله زایمان خوبی داشتم 

منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

🤔🤔🤔🤔🤔

عوارض .ده روز 😵‍💫😵‍💫

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ایقد خودتون زجر میدید مگه دست خودتون زایمانتون. والا اگ قدیم امکانات بود باز سزارین میاوردن.

هر دوش بدبختیای و عوارض خودش داره. 

میتونید برید دکتر تحت درمان باشید  باشکاه و رژیم درست باز بشید مثل قبلش. 

سز بودم تا ده روز کاچی می‌خوردم و بازهم درد داشتم

سلام عزیزم.اول خواستم بگم حدس شما کاملا درست بود یادمه از روی ضربان قلب جنین بهم گفتید احتمالا نی نی جان دختره.افرین کاملا درست بود.دوم شما با توجه به کمردردی که داشتید سزارین اجباری شدید یا قبول نکردن و اختیاری بودید؟کمردردتون بیشتر شد بعد زایمان و اینکه بیهوشی بودید یا بی حسی؟؟ببخشید سوالان زیاده

2805
بالخره طبیعی یا سزارین نفهمیدم اخر

جریان اینه که هر بدنی فرق داره و اینکه ممکنه طی هر زایمانی چه سزارین چه طبیعی مشکلاتی به وجود بیاد که برای هر شخصی متفاوته

من خودم هم طبیعی و هم سزارین تجربه کردم،برای من سزارین عالی بود،سر ده روز هم خودم رفتم شناسنامه پسرمو گرفتم و رفتم مطب دکتر بخیمو کشیدم،تازه نه با وسیله شخصی یا اسنپ،با اتوبوس رفتم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سلام عزیزم.اول خواستم بگم حدس شما کاملا درست بود یادمه از روی ضربان قلب جنین بهم گفتید احتمالا نی نی ...

سلام ان شاالله به سلامتی. من بخاطر استرس فشار خون بارداری داشتم کیسه‌ آب ۳۷ هفته ترکید و دکتر گفت سز اورژانسی. بی حسی بودم. کمر دردم بخاطر شیر دادن های طولانی بیشتر شده

اه موج منفی ازاین تاپیک میباره اسی چقد ناله کردی

ببخشید خیلی حالم بده اومدم اینجا دردودل کنم. تو خونه که بخاطر بچم نمیتونم گریه کنم. انشاالله با دعای شما این روزای منم تموم میشه. توکل کردم بخدا

عزیزم سر دردات خوب میشه

به خاطر سوزن بی حسیه که زده

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اه موج منفی ازاین تاپیک میباره اسی چقد ناله کردی

عزیزم خب درد داره,اونم با بچه کوچیک 

خیلی سخته،هیچی مثل درد سیستم ادمو به هم نمیریزه

فامیل ما هم سزارین کرد 

عوارض سزارین لخته خون اومد توی پاش بعد پانزده سال هنوز

پاش باد میکنه راه میره فعالیت زیاد میکنه ..دیکه هم نمیتونه بچه دار بشه ...البته گفته بودن توی هر چند هزار زن یکی اینجور میشه 

عزیزم خب درد داره,اونم با بچه کوچیک خیلی سخته،هیچی مثل درد سیستم ادمو به هم نمیریزه

میدونی عزیزم مشکله من با درده نیست اگه میدونستم خوب میشه یا میدیدم هر روز داره کمتر میشه امیدوار میشدم اما اصلا روبه بهبود نیستم با وجود مسکن و... که دکتر بهم داده

2810