2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشم نیومد از تاپیکت خیلی داری ترس تو دل باردارا میندازی کسایی مثه من که به اجبار سزارین شدن بخاطر باز نشدن دهانه رحم و خطر جانیه جنین و الان باید بعدیرم سزارین کنن داری میترسونی درست نیست تاپیکت من که گزارش زدم

2805
ما که باور نمیکنیم حرفاتونو، هرکی مخالف سزارینه یا ماما یا میخواد بگه الکی طبیعی بهتره

دقیقا منم همچنین حسی دارم ب اینجور افراد 

یکیش خواهرشوهر خودم سزارین کرده میگه طبیعی خیلی بهتره تو طبیعی زایمان کن

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

خواهر شوهر منم اولی طبیعی دومی سزارین همش میگه کاش طبیعی آورده بودم ۳سال هم گذشته هنوز پشیمونه

دختر دایی منم بچه آخرش سزارین شد الان 11 سالشه اما هنوزم یه چیز سنگین برداره میگه جا بخیه هاش درد میگیره فکرشو بکن بعد از 11 سال 

الهم عجل لولیک الفرج 💚💚
اتفاقا من سزارین کردم خیلیم راضیم چهل تا بچه دیگه هم بیارم بازم میرم سزارین..حالا اگه تو مشکل داشتی ...

گزارش بزنین تا پاک شه ترسو دلهره ای ایجاد کرده که پشت بندش شده پر از تاپیک که از سزارین میترسمو فلان 

فکر کردی راستشو میگن؟به همه از دم میگن لگنت خوبه چون باید امار زایمان طبیعی شون بالا باشه

زیرمیزی که نفعشون بیشتره. برا هر عمل کلی میگیرن قشنگم مشخصه از خدا شونه بگی سزارین اختیاری میخام

اولی طبیعی بودم دومی سز و بسیییار راضیم. بمیرم نمیرم سراغ طبیعی... شما دکترت بد بوده عزیزم. شک نکننن.  سز ی ها معمولا بدون عارضه زود سره پا میشن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2810