2777
2789
آدم چی میدونه. بعدشم منه دیوونه یه بچه که نمیخاستم که این ریسکو کردم. معلوم نیست هر سری دکتر آدم کی ...

غصه نخور تو شیرت تاثیر میزاره کمرتو ببند آروم بزار گرم بمونه ارو اروم حرکت کن زودی خوب میشی ...دوتا داری بچه خدا حفظشون کنه دیگه نیار به اینا برس وسلامای خودت مهمتره

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
عزیزم دراز بکش زیاد حرف نزن سرت یه بالش نازک بزارشیاف حتما استفاده کنهر وقت دردات کمتر شد سه شب زیر ...

الان من روز یازدهم هستم. کلی شیاف زدم. الان دردم با یه مسکن کم میشه اما کمرم نای خم و راست شدن نداره یجوریه اصلنم رو به بهبود نیست که امیدوار بشم. 

خونه خواهرمم همه ام اومدن کمک دیگه باید برم خونه و خودم به کارام برسم اما اصلااا تواناییش ندارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
الان من روز یازدهم هستم. کلی شیاف زدم. الان دردم با یه مسکن کم میشه اما کمرم نای خم و راست شدن نداره ...

ببین مجبوری استراحت کنی بازم 

به قول دوستمون کمر و پاهات رو گرم نگه دار

به پهلو خوبه؟ من میترسم خوب نباشه صاف میخابم بیشتر درد میگیره گاهی دلم میخاد بخاطر کمرم یه ذره بالش ...

آره نترس اگه رو تخت باشی یا یکی کمکت کنه خیلی بهتره 

فقط استراحت کن تا زود خوب شی اصلا از جات بلند نشو 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
انشالله زود حالت خوب بشه عزیزم ❤️بهرحال هرکدومش یه عوارضی داره و یه حسنی من طبیعی بودم اپیدورال شدم ...

من بخاطر اپیدورال که شاید کمرم درد بگیره گفتم میرم سزارین بیهوشی

رو تخت عمل همه دکترا ریختن سرم فقط بی‌حسی بیشوی بعدش خییلی حالت بده و واینا منم باید تو یک ثانیه تصمیم میگرفتم با گریه گفتم تو این لحظه اذیتم نکنین و قبول کردم. 

اما...... 

چون هم خونه خواهرتی هم استرس اینو داری که دردا همش باهات میمونه بدتر میشه 

آرامش داشته باش و استراحت کن

برو خونت شوهرت یا خواهرت مواظبت باشن

خیلی ها این درد و تجربه می کنن تنها تو نیستی، و مطمینا خوب میشی

منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

چه حرفایی می‌زنی چرا جو میدی سزارین اصلا عوارض نداره بعد ۷ سال هیچ عوارضی نداشتم البته من به همه کسایی که میخوان سزارین بشن پیشنهاد می‌کنم حتما بیهوش بشن نه بی حس خود آمپول های بی حسی عوارض داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من خودم از درد طبیعی که میگفتن ترسیدم ولی واقعا روز اول سزارین هم تو بیمارستان وحشتناک بود

این درد برای همه یکجور نیست عزیزم.مادر من همینکه پاش میرسید بیمارستان بچش بدنیا میومد.ولی هستن کسایی که دوروز هم تو بیمارستان درد میکشن و نمیتونن طبیعی زایمان کنن.در کل الان کلاسای بارداری و جهت آگاهی میذارن و بی تاثیر نیست تو روند کم کردن دردا و کنترلش.من سر بارداری اولمم تونستم دردارو تحمل کنم بدون اینکه داد و فریاد بزنم.خود جیغ و داد کردن باعث میشه دهانه رحم ضخیم بشه یا ضربان بچه بالا بره...برام دعاکن دومی هم طبیعی زایمان کنم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوبار سزارین شدم دو بار دیگه هم زایمان کنم سزارین میکنمبه خدا از درد الان پریودم کمتر بوداصلا و ا ...

منم همینطور. دو سه روز بعدهم سرپا بودم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

این درد برای همه یکجور نیست عزیزم.مادر من همینکه پاش میرسید بیمارستان بچش بدنیا میومد.ولی هستن کسایی ...

انشالا عزیزم زایمانت عالی باشه 

دقیقا دوست منم ۴ تا بچه بدنیا آورده راحت😐 میگن لگنش خوبه واسه زایمان طبیعی 

اما من اونقدر خوابیده بودم تو بارداری و استراحت بودم قطعا نمیتونستم ترسیدم😂ورزش خیلی تاثیر داره از هفته ۳۴ به بعد

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
2810