2777
2789
درد کمر الان چه ربطی به سزارین داره ،شاید مشکل چیز دیگه ایه،اولین باره میشنوم

شاید آمپول بی حسیو بد جایی زدن.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

وای میفهمم چی میکی دقیقا خواهرمم همین بود انقدر از سزارین ترسیدم که خودم پیش قدم شدم برای طبیعی و بعد رایمان از تخت پریدم پایین و راحت

دقیقا منم از سزارین وحشت دارم

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2805

عزیزم من طبیعی بودم ولی برای دومی میخام سز کنم.محاله دوباره طبیعی برم.سرطبیعی هم از بس زور‌زدم شقاق‌گرفتم.۲۴ ساعت درد کشیدم تا خوده ماما دست کشید بچه رو کشید بیرون.مردم‌و زنده شدم.زن داداش سز شد.عالی بود ماشا

شما دکترت خوب نبوده. وگرنه سزارین اصلا اذیت نداره

چطور میگی اذیت نداره هفت لایه شکم پاره میشه و دوباره دوخته میشه مگه الکیه 😐😐😐

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

عزیزم تو همین سایت بودن کسایی که طبیعی زایمان کردن و بعدش بخیشون عفونت کرده بود و بعد از ۲۰ روز بازم درد داشتن

این چه استدلالیه اخه طبیعی همون لحظه س تموم میشه میره

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
ما که باور نمیکنیم حرفاتونو، هرکی مخالف سزارینه یا ماما یا میخواد بگه الکی طبیعی بهتره

انشاالله برا هیشکی در اش نیاد. یا حداقل به هیچ عنوان سزارین بی‌حسی نکنه. منو تو اتاق عمل مجبووور به بی حسی کردن. منکه استرس زایمان داشتم ریختن سرم گفتن بی حسی بهتره منم گفتم تو این لحظه ایقد به من استرس ندین بی‌حسی کمردرد داره سردرد داره گفتن اینا الکیه ولی خدا شاهده بیحسیم که رفت همش اومد سراغم. 

سزارین رو فقط برید بیهوشی. 

عزیزم مبارک باشه با اینکه تجربه طبیعی رو ندارم و سزارین شدم طبیعی رو انتخاب می کنم احساس بدی دارم که نتونستم ،،حتما تغذیه خوب واستراحت داشته باش آناناس بخور جوراب بپوش خودتو بپوشون گرم نگه دار کمرتو ببند 

2810