2777
2789
پول دادی سزارین شدی میگن سزارین بهتره دیشب همه تو سایت میگفتن سز

خاک تو سرم که گول سایت رو خوردم خودمم میگفتم همه دردای سزارین قبول ولی طبیعی ن. اما وای به حال کسیکه سزارین براش عوارض بده. 

درد طبیعی مافوق وحشتناکه اصلا نمیگم کمه ولی خدا در خلقتمون گذاشته بجاش باید قبلش ورزش میکردم بدنم تقویت میکردم ماما خصوصی میگرفتم و یا نهایت طبیعی بدون دردو انتخاب میکردم ن اینکه اینهمه عارضه رو خطر کنم و بگم احتمالا سراغ من نمیاد. 

سز بودم تا ده روز کاچی می‌خوردم و بازهم درد داشتم

کلا تا دو ماه هر روز نباید کاچی ترک بشه. من نمیگم عا طب سنتی میگه

تو سزارین به خاطر سرد بودن آمپولی که به نخاع میزنن سردی میاره برا رحم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالخره طبیعی یا سزارین نفهمیدم اخر

بدن به بدن فرق داره 

یکی بدنش با طبیعی سازگارتره یکی دیگه نه 

بستگی داره

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
خاک تو سرم که گول سایت رو خوردم خودمم میگفتم همه دردای سزارین قبول ولی طبیعی ن. اما وای به حال کسیکه ...

بيمارستان دولتی بودین ؟

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
کلا تا دو ماه هر روز نباید کاچی ترک بشه. من نمیگم عا طب سنتی میگهتو سزارین به خاطر سرد بودن آمپولی ک ...

من خودم واردم به طب سنتی. کلا سردی نمیخورم به خاطر اعصابم ‌ ولی باز هم درد دارم

انشالا عزیزم زایمانت عالی باشه دقیقا دوست منم ۴ تا بچه بدنیا آورده راحت😐 میگن لگنش خوبه واسه زایمان ...

دورت بگردم ان شاءالله💚

سر دخترم تا 5ماهگی استراحت داشتم ولی از هفته35دیگ پیاده روی و ورزشارو انجام میدادم.سر این بارداریمم خطر زایمان زودرس دارم. 24هفتمه.فعلا به پشت خوابیدم تا خدا چی بخواد.بالاتر هم گفتم اگ قرار باشه سزارین بشم واقعا از لحاظ روحی اماده نیستم و به شدت میترسم از عمل.کم خونی بارداریم یه طرف دیگ قضیس که اینم قوز بالا قوزه...کلا نیم وجبم و لگنمم نمیشه گفت خیلی خوبه ولی توکل به خدا.. وضعیت استارتر و میبینم واقعا فوبیامه و از 6-7سال پیش دغدغم بود

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم نسبت به هر عملی فوبیا دارم... خیلی استرس دارم سر این زایمانم که اگ طبیعی نشه چی😢خلاصه خیلی دعاک ...

سزارین اجباری اصلا حس بدی نداره. میگی خدا خواسته. 

ولی من با دستای خودم با وجود اینکه زایمان طبیعی با همه سختیاش خوب بود برام رفتم سراغ سزارین. و 30میلیون دادم فقط اینجوری زجر بکشم خییییلی عذاب اوره. کاش بگن میتونی برگردی عقب صد تومن بدی طبیعی زایمان کنی برمیگشتم عقب. 

سزارین فقط چون پولیه فک میکنیم بهتره. 

نوزاد ما هنوز یه ماهشم نشده و حالش اصلا خوب نیست 💔💔.‌‌  

دکتر گفته معجزه میخواد 

هی داره بدتر میشه حالش 

توروخدااا دعا کنید براش و کمک کنید ادمای بیشتری ببینن تاپیکو

بیاید خدارو به تمام مقدساتش قسم بدید که بچمونو و سلامتیشو ببخشه بهمون 

هرکدوم ده عدد از ته دلتون بگید که بیام خبر خوب شدنشو بدم بهتون ان شاالله ❤️❤️

«یا سَیِّدی یا اَللَّهُ»

«بِحَقِّ مُحَمَّدٍ»

«بِحَقِّ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ فاطِمَةَ»

«بِحَقِّ الْحَسَنِ»

«بِحَقِّ الْحُسَیْنِ»

«بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ»

«بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ»

«بِحَقِّ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ»

«بِحَقِّ عَلِیّ ‌بْنِ مُوسى»

«بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ»

«بِحَقِّ حَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ الْحُجَّةِ»

اا
دورت بگردم ان شاءالله💚سر دخترم تا 5ماهگی استراحت داشتم ولی از هفته35دیگ پیاده روی و ورزشارو انجام م ...

گلم دیگه تو تجربش و داری برو طبیعی انشالا 

مم واقعا بخاطر کم خونی دو روز بستری بودم تو بیمارستان با نوزاد واقعا سخت بود 

با اجازه ی دکترت هفته های آخر ورزشی شروع کن 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
دورت بگردم ان شاءالله💚سر دخترم تا 5ماهگی استراحت داشتم ولی از هفته35دیگ پیاده روی و ورزشارو انجام م ...

بیخودی نترس چیز بدی نیست بعدا میگی چطور الکی اینهمه نگرانی داشتم 

2810