2777
2789
کاش مث بچه اولم طبیعی زایمان کرده بودم. با اینکه دو روز درد کشیدم و بچه به سختی اومد اما این حالو ند ...

شیاف بزن...من اصلا سختی نکشیدم سر یه هفته اون یذرهه دردمم تموم شد رف ....مگه چه حالی داری

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مهر ۹۹ سزارین شدم

تاپیک هام هست

سزارین بیچارم کرد

روی ریه و قفسه سینم اثر گزاشت و در اخر بالطف و نگاه امام زمان علیه السلام شفا پیدا کردم

صبح ناشتا مویز شیرین پرگوشت بدون هسته 

و شب سیب رسیده شیرین رنده کن با یه قاشق عسل و یه قاشق گلاب حتما بخور

سموم رو دفع میکنه واقعا موثره

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
2805
عزیزم روزی چندتا نسکافه بخور ، شیاف استفاده کن ،درد نکش من سر کردم روز بعدش از گردن درد و شانه درد ج ...

گردن درد و شانه درد و استفاده شیاف و شستن بخیه هام دورش تموم شد الان فقط کمردرد مداوم و احساس سردرد شدیدا اذیتم میکنه. همونایی که میگن احتمالا بمونه برا یک سزارینی

خداروشکر میکنم اما خیلی دلم میگیره هر روز گریه میکنمهی امیدوار میشم هی ناامیدالبته قبلش بخدا گفتم اگ ...

عحب چه عوارضی عزیزم ...چرا ما هیچ عوارضی نداریم من حتی یه بارم کمرم درد نکرفته 

سلام عشقا خوبین؟

اینکه کدوم نوع زایمان به بدن سازگاره بستگی به حال و احوال جسمی و روحی خانم باردار داره.

داشتن لگن مناسب و همت فراوان برای ورزش و دهانه رحم نرم و عالی و وضعیت درست جنین برای زایمان طبیعی نیازه

از لحاظ روحی هم حتما حتما یه ماماهمراه خصوصی و مسؤولیت پذیر همراهتون داشته باشین...من خودم کم خونی شدید میگیرم تو بارداریام و اولویتم زایمان طبیعیه و خودمو از لحاظ جسمی و روحی آماده این نوع زایمان میکنم.بازم هرچی خدا بخواد شاید اینسری وضعیت جنینم فرق کنه یا شرایط خودم تغییرکنه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم. دکتر با دکتر فرق میکنه

هم دکتر مهمه عزیزم همم اینکه قدرت تحمل بدن ها در برابر درد متفاوته

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
درد کمر الان چه ربطی به سزارین داره ،شاید مشکل چیز دیگه ایه،اولین باره میشنوم

بی حسی کمر اکثرا باعث کمردرد میشه منم دچارشم

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
گردن درد و شانه درد و استفاده شیاف و شستن بخیه هام دورش تموم شد الان فقط کمردرد مداوم و احساس سردرد ...

کامل استراحت باید میکرد ۱۰روز اول رو...خودتو گرم نگه داری ....داردی بی حسی بهت عوارض داده درست میشه نترس

گردن درد و شانه درد و استفاده شیاف و شستن بخیه هام دورش تموم شد الان فقط کمردرد مداوم و احساس سردرد ...

سر دردت خوب میشه ،کمر درد میمونه ،ولی نه اینکه مدام درد داشته باشی ، وقتی خیلی اذیت میشی جای آمپول بی حسی درد حس میکنی 

فقط میتونی دردات رو با شیاف و نسکافه خوب کنی 

سعی نکن تحمل کنی چون بیشتر ناامید میشی و افسردگی میگیری

2810