2777
2789

کلا زایمان دردسره چه طبیعی چه سزارین.. منم سزارین شدم پدرم در اومد … زخمم تا ده روز خیلی درد میکرد. با ابنکه عوارض خاصی نداشتم اما ده روز فلج شده بودم واقعا

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
مگه بعد سز میشه رفت طبیعی؟ متاسفانه دلم ازین خونه که دیگه هیییچ راه برگشتی هم نیست.

مگه بازم بچه میخوای ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعی آوردم بر گردن عقب صددرصد سزارین رو انتخاب میکنم،  صدای گریه  و التماس کردنم به ماماها هنوز تو گوشمه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
آها من نمیخاستم فاصله بچه هام زیاد شه. ولی در کل الان جسمه خودم نابوده به هیچی دیگه فکر نمیکنم

یادت می‌ره 

همینجور که من یادم رفته 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
طبیعی آوردم بر گردن عقب صددرصد سزارین رو انتخاب میکنم، صدای گریه و التماس کردنم به ماماها هنوز تو ...

منم فقد ب همین دلیل ک ب این ماماهای سنگدل و بیفکر دوزاری البته ب همه جسارت نشه ، رو نزنم سز انتخاب میکنم

قدم نورسیده مبارک. ان شاءالله قدمش پر خیر و برکتعزیزم میدونم سختته ، درک میکنم.ولی ناشکری نکنید، چی ...

خداروشکر میکنم اما خیلی دلم میگیره 

هر روز گریه میکنم

هی امیدوار میشم هی ناامید

البته قبلش بخدا گفتم اگه سزارین صلاحم نیست درد طبیعی رو بیار سراغم. خیییییلی دودل بودم ولی از ترس طبیعی دیگه یه روز قبل تاریخ سزارین رفتم به دکترم پول دادم که سزارینم کنه. 

اما هی میگم کاش نرفته بودم. 

کاش رو تخت عمل قبول نکرده بودم بیحسم کنن منی که از عوارضش خبر داشتم چرا قبول کردم. 

فقط التماس دعا دارم. 😔

عزیزم اول از همه قدم نو رسیده ات مبارک باشه😘 دوم اینکه من تجربه دوتا سزارین دارم. و همه این دردا و عوارضی که گفتی کشیدم اما مطمئن باش تموم میشه. برای سردردت قهوه رقیق شده بخور. استراحت زیاد داشته باش. حتما حتما باید کمکی داشته باشی. برای کمر دردت موقع خواب کیسه آب گرم بزار خیلی بهت کمک میکنه. زیاد نباید سر پا وایسی. از هفته دوم به بعد خیلی بهتر میشی باید صبوری کنی عزیزدلم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

بیهوشی که بدتره....من بی حسی بودم عالی بود اصلا خداروشکر سر درد نگرفتم یا کمر درد اما خواهرم بیهوشی بود تو اولی مرد و زنده شد اما دومی بی حسی رفت خیلی راضی بود

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

والا سز خوبه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

دکتر من بهم گفت برای سردردهام قهوه بخورم..خیلی عالی بود تاثیرش از قرص بیشتر

عزیزم روزی چندتا نسکافه بخور ، شیاف استفاده کن ،درد نکش 

من سر کردم روز بعدش از گردن درد و شانه درد جیغ میزدم و گریه میکردم که دیگه بهم مخدر زدن بهتر شدم ، دوباره روز بعد دردش سراغم اومد و رفتم بیمارستان باز برام دگزا و مسکن زدن ولی دیگه خوب شدم 

باید مایعات و میکن و نسکافه مدام مصرف کنی 

اینجور دردات خوب میشن 

هر روز هم با شامپو بچه برو بخیه هات رو بشور 

منم فقد ب همین دلیل ک ب این ماماهای سنگدل و بیفکر دوزاری البته ب همه جسارت نشه ، رو نزنم سز انتخاب م ...

پیش خودم میگم کاش مامای خصوصی میگشتم پیدا میکردم. کاش اگه درد طبیعی رو نمیخاستم اپیدورال رو انتخاب میکردم ن سریع میرفتم سراغ سزارین به امید اینکه منم مثه خیلیا یه سزارین خوبی خواهم داشت چون احتمال بد بودنش زیاده

2810