لعنتی ها بد سزارینت کردن دیگه .کمر درد از قبل نداشتی؟بهتر میشی اسی نگران نباش.من فامیلم زایمان کرد بخاطر مریضی قبلی که داشت براش آرامبخش اصلا نمیتونستن بزنن از درد مینالید.میگذره این دوران.بعضیا هم مثل من زایمان طبیعی وحشتناکی داشتن که میگن کاش سزارین میکردیم.در کل شانسی هم هست ریسکع هردو هم میتونه سخت باشه هم راحت.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم طبیعی بودم خیلی خوب بود نمیدونم چجور بعضیا راضی میشن برن سز من ک سزارین برام وحشتناکه خاطره زایمانم هست هر دوتاش اصلا اذیت نشدم ولی همراه خواهرم بودم خیلی سخت بود
فقط سزازین، شک نکن...ولی یادت باشه سزارین چون عمله، حتما باید دکتر خوبی داشته باشی. معمولا اوناییکه جراحشون خوب نیست، یا اورژانسی سز میشن، از سزارین ناراضی ان.
درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...
خب مراقبت نکردی حتما بعدش نسکافه و کمپوت گلابی میخوردی و تا سه روز شیاف دیکلوفناک استفاده میکردی هروزم خودتو با شامپو بشور و جای عملو با سشوار خشک کن
منم خیلی درد داشتم ولی از روز ششم اصلا دیگه درد نداشتم
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
خانوما واسه سزارین باید برین دکتر خوب و بیمارستان خوب. اونوقت هیچی از زایمان نمیفهمید و هیچ مشکلی نخواهید داشت. تر وتمیز و بی درذسر زایمان میشید...اوناییکه عذاب کشیدن، قطعا دکتر یا بیمارستانشون خوب نبوده. شایدم هردو