2777
2789
مجبوری باهاش دهن به دهن بشی؟

مثل یه طلبکار حرف میزنه چیزیم بارش نیست آخه  فکر میکنه چون واسع خودش راحت بوده بقیه الکی میگن درد و رنج بقیه رو الکی میدونه و اینکه از فقر شعور هم خداروشکر بی نصیب نیست 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی بخاطر سردردت من یک ساعت بعد سز داشتم گف بخاطر داروهاس سوندم نداشتم حتی خودم خیلی رعایت کردم، غذای مقوی زیاد بخور آب قلم، آب و عصاره گوشت ، برای بخیه هاتم آناناس زود جوش بخوره و مغزیجات و کاچی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
از کجا بفهمیم بدن ما براش کدوم زایمان مناسب تره

بنظرم هر چی دکتر بگه. 

و اینکه عوارضی که سزارین ممکنه بده بنظر من خیلی خطرناک‌تر و احتمالش بیشتره

من برا بخیه طبیعی و زایمان طبیعییم خییییلی زجر کشیدم اما بعد زایمان با تمام بی‌حالی ولی دیگه سردرد و کم دردی که از عوارض آمپول نداشتم و خودم به کارام می‌رسیدم. 

الان که هر روز میگذره مقایسه میکنم چرا بخاطر درد یه روز اینهمه درد و زجرو باید تحمل کنم که معلوم نیست تا آخر عمر باهامه یا میره. 

2805
درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

منم این سردرد وحشتناک رو داشتم تا چندروز دلیلش چیه

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

مثل یه طلبکار حرف میزنه چیزیم بارش نیست آخه فکر میکنه چون واسع خودش راحت بوده بقیه الکی میگن درد و ...

بی ادبی از تک تک پست هاش میباره 

چرا اعصابتو‌سرش خراب کنی 

ولش کن 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی ادبی از تک تک پست هاش میباره چرا اعصابتو‌سرش خراب کنی ولش کن

والا همینو بگو 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
اسی بخاطر سردردت من یک ساعت بعد سز داشتم گف بخاطر داروهاس سوندم نداشتم حتی خودم خیلی رعایت کردم، غذا ...

سردرد و جای بخیم باهاش خوبه

کمردرد هیییییچ جوره درست نمیشه

سردردم فقط با نسکافه حل شدو هرروز دیگه میخورم

جای بخیه هم که از اول با خودم کنار اومدم درد داره. 

الانم موقع ادرار درد دارم. 

ولی وای از کمردردش

سردرد و جای بخیم باهاش خوبهکمردرد هیییییچ جوره درست نمیشهسردردم فقط با نسکافه حل شدو هرروز دیگه میخو ...

بد زده تو نخاعت، بگذره خوب میشی نشدی برو پیش دکترت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
حالا من برعکسه شما.اولی طبیعی دومی سزارین و بسیار راضی از سزارین

الحمدالله

خدا کنه هیچکی پشیمون نشه. 

منم به امید تک پست‌هایی از شما تو نینی سایت رفتم سزارین ولی اونیکه میترسیدم همش یکجا سرم اومد. 

ولی بازم با خودم میگم این چ غلطی بود کردم حالا یه سزارین خوب میشد چه تضمینی برا بقیه زایمان ات وجود داشت که رفتی سزارین. 

آخه دلم میخاس برا بچه هام ابجی داداش بیارم. 

سزارین اولم میگفتم گوووه بخورم بچه بیارم دیگه 

اما الان بازم میرم سزارین 

طبیعی عمرااااا وحشت میکنم

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
بخدا قسسسسسم با زجر بینهایتی که طبیعی داره بازم طبیعی. من نمیگم زجر طبیعی کمتره ولی سزارین عوارضش نا ...

چه عوارضی چقدر عجیب من که فرداش خودم رفتم خونه بابام از پله ها دو طبقه تازه کریره بچمم دست خودم بود اصلا یه ساعتم دراز نکشیدم تو خونه عالیییییی بود برا من که

به دست دکترم هست

2810