2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر عزیزم چند سالشون هست چه زمانی عمل کردند چقدر وزن کم کردن ؟؟

مادر منم سرطان معده داشت

میزان کاهش وزن و برگشتش کاملا به وزن زمان تشخیص بیمار بستگی داره

جراح گفت طی ۶ماه اول هر کاری کنید نمیتونید جلو کاهش وزن رو بگیرید، بعد از اون بدن به شرایط جدیدش عادت میکنه و اگر تغذیه مناسب باشه میتونید نصف وزن از دست رو برگردونید

اگر چنین بیماری دارید فقط به تغذیه اش برسید و تو تمام وعده هاش پروتئین(غیر از گوشت قرمز) مصرف کنه، (میزانش کم باشه ولی همیشه باشه)

مثلا صبحانه ها با توجه به شرایطشون هر چیز عادی بخورن حالشون بد میشه(کره، مربا....) ، اوایل نصف تخم مرغ یا فیله مرغ آبپز، الان بعد ۳سال املت بی روغن و حلیم کم روغن به لیست صبحانه اضافه شده

مادر منم سرطان معده داشتمیزان کاهش وزن و برگشتش کاملا به وزن زمان تشخیص بیمار بستگی دارهجراح گفت طی ...

سلام عزیزم منظورتون از حال بد چه جور حالیه 

مامان من صبح ها یک ورق نان تست و یک عدد تخم مرغ آب‌پز میخوره و مشکلی نداره 

یا فرنی میخوره 

سا شام یو دونه کتلت و یک نان تست خورد مشکلی نداشت 

یا کته ماهیچه میخوره 

الان مادرتون در چه حالن؟ از لحاظ بیماری 

سلام عزیزم منظورتون از حال بد چه جور حالیه مامان من صبح ها یک ورق نان تست و یک عدد تخم مرغ آب‌پز میخ ...

سلام، چون معده ندارن، اگر زمان گرسنگی قند (حتی طبیعی مثل خرما) بخورن قندشون به شدت بالا میره، علامتشم سنگینی سر و عرق سرد و خشکی دهانه و راه حلشم خوردن آب ترجیحا ولرم

صبحانه مادرتون خوبه، چیزایی مثل حلوا ارده، ارده و شیره، کره و مربا ، کله پاچه یا حلیم چرب حالشونو بد میکنه 

به اینم توجه کنید گوشت قرمز زیاد خوب نیست، گوشت سفید بهتره

سلام، چون معده ندارن، اگر زمان گرسنگی قند (حتی طبیعی مثل خرما) بخورن قندشون به شدت بالا میره، علامتش ...

مممنونم عزیزم الان مادر در حال درمان هستند؟؟ شرایطشون به چه صورته 

مامانتون بعد عمل چند جلسه شیمی شدند 

دکتر عملشون کی بوده عزیزم 

مممنونم عزیزم الان مادر در حال درمان هستند؟؟ شرایطشون به چه صورته مامانتون بعد عمل چند جلسه شیمی شدن ...

جراح سیدروح الله میری بود

دقت کردم خیلی جویای وضعیت بیماری افراد مشابهی، بهتره پیگیر نباشی چون ممکنه چیزایی بشنوی که اصلا خوشایند نیست

بی شک همه چی دست خداست ، دکتر مادرم بهم گفت بیمار با بیمار فرق داره و مقایسه نکن ولی من گوش ندادم

حالا فهمیدم سن، شدت بیماری، بنیه بدنی، بیماری زمینه ای ، محل تومور، زمان تشخیص، روش درمان و دوز دارو، همگی فرق داره...(مثلا  از بد شدن حال تعجب کردی و سوال پرسیدی ، در صورتی که یکی مثل مادر من ۲۴ای درگیرشه یا مادرم نوروپاتی شیمی درمانی گرفته و کلی فوق تخصص درد عوض کردیم و هیچ جوابی نگرفتیم که شاید خیلیا اسم این مشکل و حتی اسم چنین تخصصی رو نشنیده باشن)

من پیگیر چندتا مورد مشابه بودم، یکیشون بعد جراحی یکماه تو بیمارستان بود و تهش به رحمت خدا رفت ، نمیدونی چه عذابی کشیدم و خودخوری کردم، تهش فهميدم فردای عمل غذای خشک خورده و بخیه ها باز شده و عفونت شدید و به رحمت خدا رفته

پس با خودت این کارو نکن، دور از جون مثل من میشی، از خوراک و... بپرس ولی وارد جزئیات پزشکی نشو که خودآزاریه

من با اضطراب و استرس روحمو داغون کردم.، افسردگی و وسواس گرفتم، مشکل گوارش و دردای شکمی گرفتم و مجبور شدم بعد دکتر گوارش راهی مطب فوق تخصص روانتی بشم و هنوز دارو میخورم و هنوزم کامل درمان نشدم