2777
2789

سلام من از شب سوم پریود تا ۵ شب شبی دوتا لتروزول خوردم یعنی تا شب ۷، شب ۷ و ۸ یک آمپول hmg زدم روز ۱۰ سونو دادم فولیکول داشتم و همون شب hcg زدم حالا خیلی مواقع کمرم درد میکنه خیلی هم استرس دارم میگیرم من تبلی تخمدان داشتم ۶ذماه دارو مصرف میکردم و با دلرو هم پریود میشدم یه مدتم کیست گرفتم و حالا برای باردار شدنم دکتر اینا رو داده راستی روزانه ۲ تا متفورمین و صبح ها هم یک دگزا میخورم من باید چیکار کنم که هم استرسم کم بشه هم آرامش داشته باشم بیشترین عامل استرسم حرفای همسرمه فقط رو مغزم رژه میره

من باید صبر کنم پریودیم رد بشه و بعد آز بدم؟من الان ۲۴ پری هستم و آمپول hcg  رو روز ۱۰ زدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص لتروزول قرص خوبی هست اکثرا هم جنسیت بچه پسرمیشه هرچند شاید ربطی نداره ولی خیلی دیدم کسایی که قر ...

من دوماه فقط لتروزول خوردم که فقط باعث ایجاد کیست برام شد😢😢

دعا کنید این بار جواب بگیرم ۷ ساله ازدواج کردم اوایل شوهرم نمیخواست حالا نزدیک یکساله بچه میخواد اذیتم میکنه با حرفاش اون موقع که من میخواستم اون نمیخواست😢🥺 من اون موقع تنبلی هم نداشتم

عزیزم من لتروزول وکلومیفن باهم خوردم از سوم پریودی یک فولیکول داشتم سایز ۱۷.الانم باردارم.مرتب یک شب ...

خدا رو شکر الحمدلله خدا خودتو تو دلیت رو حفظ کنه😍😍 بارداری تو رو خدا واسه منم دعا کن خیلی محتاج دعام😢😓

عزیزم من لتروزول وکلومیفن باهم خوردم از سوم پریودی یک فولیکول داشتم سایز ۱۷.الانم باردارم.مرتب یک شب ...

دکترم گفته بود ۳۶ ساعت بعد از تزریق hcg  و به مدت ۴ روز هم بعدش یک روز در میان نزدیکی کنم

شما کی متوجه شدید باردارید؟

خدا رو شکر الحمدلله خدا خودتو تو دلیت رو حفظ کنه😍😍 بارداری تو رو خدا واسه منم دعا کن خیلی محتاج دع ...

قربونت بشم عزیزم ممنونم خدا دامنتو سبز کنه .من دراوج ناامیدی باردارشدم منم تنبلی شدید دارم زیر چونم همه موی زائد پریودای افتضاح ونامرتب

بعد یه سوال دیگه عزیزم چطور استرست رو کنترل میکردی

و جسارتا الان یه قلو باردارید یا دوقلو

و ببخشید میپرسم جنسیت جیگر خاله چیه😍😍

دکترم گفته بود ۳۶ ساعت بعد از تزریق hcg و به مدت ۴ روز هم بعدش یک روز در میان نزدیکی کنمشما کی متوج ...

عزیزدلم من ازهمون اولش حالتاشو داشتم دوسه روز قبل پریود بیبی چک گذاشتم مثبت شد رفتم آزمایش بتام ۵۰۰بود🥰

قربونت بشم عزیزم ممنونم خدا دامنتو سبز کنه .من دراوج ناامیدی باردارشدم منم تنبلی شدید دارم زیر چونم ...

خدا نکنه عشقم ممنونم بابت دعای خوبت ، خیلی روحیم خرابه باورت نمیشه ولی دارم با گریه تایپ میکنم

بعد یه سوال دیگه عزیزم چطور استرست رو کنترل میکردیو جسارتا الان یه قلو باردارید یا دوقلوو ببخشید میپ ...

قربونت گلم.من خدای استرسم بخدا ولی هی میگفتم خدایا اگه صلاحمه بده بهم.یه قلو هست.جنسیتشم مشخص نیس هنوز۱۲هفتهم دوروز دیگه سونو ان تی دارم

قربونت گلم.من خدای استرسم بخدا ولی هی میگفتم خدایا اگه صلاحمه بده بهم.یه قلو هست.جنسیتشم مشخص نیس هن ...

به سلامتی انشاالله که هرچی هست سالم صالح و با قدم و کرم باشه خدا عاقبت بخیرش کنه😍😘

2810