2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره فکر میکردم میخوام پریود شم

ممنون بابت وقتی که گذاشتی عزیزم

به نظرت من کی باید آز بدم اثر hcg تا ۱۵ روز تو بدن هست من فردا ۱۵ روز میشه که تزریق کردم

علائمم بی حوصلگی ، گرفتگی شکم گاهی ، گزگز کمر و شکم گاهی ، درد سینه ، کمر درد ،  ، گاهی خیلی کم دل درد پریودی ، ترشحات هست ، دست راستمم خیلی درد میگیره که فکر کنم این یکی از اعصابمه

به نظرت با این اوصاف ممکنه منم باردار باشم

ممنون بابت وقتی که گذاشتی عزیزمبه نظرت من کی باید آز بدم اثر hcg تا ۱۵ روز تو بدن هست من فردا ۱۵ روز ...

خواهش میکنم گلم انشالله بارداری عزیزم.بزار پریودت که عقب افتاد دوروز بعد آزمایش بده اونطوری کمتر استرس میگیری.چون من سر پسرم یک روز مونده به پریود رفتم بتام پایین بود گفت باز باید تکرار کنی

من دوماه فقط لتروزول خوردم که فقط باعث ایجاد کیست برام شد😢😢دعا کنید این بار جواب بگیرم ۷ ساله ازدو ...

از خدا میخوام هرچی برات خیر هست رخ بده ❤️♥️

ینی چی با حرفاش اذیتت می‌کنه ؟

چی میگه؟ 

میشه بگی؟

ببین من علت بچه دار نشدنم از من بود 

دوبار شوهرم تو دعوا بهم گفت نازا !!!

بعد عذرخواهی کرد و من پذیرفتم 

من الان بچه م‌ سه سال و نیم ش هست 

خیلی وابسته بچه م  هستم 

همش میگم چرا قبل از بچه دار شدن به خاطر این حرفا طلاق نگرفتم ؟ 

چرا من این حقارت پذیرفتم ؟

الان به خاطر بچه م تحمل میکنم 

اون موقع آخه چی باعث شد تحمل کنم

2810