2777
2789
عنوان

یه چیز جالب بگین که خودتون تازه فهمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 117 پست
مئشه بیشتر توضیح بدی

بحثش خیلی مفصله یکم سیاسی میشه 

مثلاً دلیل اینکه حیفا در اسرائیل براشون خیلی مهمه فقط به خاطر   مسائل اقتصادی و نظامی نیست بلکه 

مرکز تجمع جنیان  است که در خدمت دولت اسرائیل هستند

وناقل بیماری کرونا هم جن بوده نه ویروس 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

بچه ام بعضی وقتا تو خواب حرف میزنه 

امشب فهمیدم که وقتی ازش تو خواب چیزی میپرسم ، جواب میده 😐 

یه سری سوال که شک دارم قبلا راستش رو گفته باشه برای فردا شب آماده کردم 😎😎

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روی چند تا کاغذ بسم الله الرحمن الرحیم بنویس و اطراف تخت بذارتوکل به خداالبته بگم ها تخت آهنی ...

میشه بسته؟؟؟ نصف شبه ها خیلیا تنهان چرتو پرتاتونو جدا تاپیک بزنین ما واسه مسائل خوندنی اینجاییم

💜💍¹⁵⁵

2805
😂 دوقلوی منی

بزار بگم 😁

تابستون با کاروان رفتم کربلا خیلی ذوق زیارت حضرت علی علیه السلام و داشتم 

بعد به ما گفتن اول می ریم نجف ....

رفتیم مسجد کوفه (من نمیدونستم مسجد کوفه اس)از یه خانمی پرسیدم اینجا حرم حضرت علی؟گفت اره 

خلاصه من از همون بیرون سلام دادم 

رفتم داخل کلی زیارت و اشک و واینا

داشتم میومدم بیرون خواستم خداحافظی کنم دیدم بالا سرش نوشته هانی بن عروه😶😶😶😶😶😶😶😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣   

اومدم بیرون گفتم چرا نمیگید اینجا کجاست خو😕 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
چقدعجیب نه ؟

آره

اتفاقا عصری دوباره  تاپیک زده بود ، میگفت واسه تولد خواهرش ... خواهر همون دخترهـ... دوباره دعوتم کردن، میگفت تلفنی بهشون گفتم این بارم دنگیه یا نه! 😂

ملت گشنه شدن، تازه کادو هم گرفتن 😂

فکر کنم از اونجایی که بیشتر جذب نور میشن وقتی خونه ما هستن و ما خواستیم بخوابیم چراغ خاموش کردیم میر ...

وای😂😂😂😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

وای خدا 🤣

نمیدونی قلبم چقدر رقیق شده بود 

چقدر با امام علی درد و دل کردم 

وقتی بالاش و خوندم عصبی شدم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
میشه بسته؟؟؟ نصف شبه ها خیلیا تنهان چرتو پرتاتونو جدا تاپیک بزنین ما واسه مسائل خوندنی اینجاییم

به نفع همتون است که راجع بهش بدونید

دیر یا زود همه درگیرش میشیم

راستی همه ناخون هاتون هم ریمو کنید

چون غسل به گردن کسی باشه تسلط جن روش راحت تر میشه 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
2810