2777
2789
عنوان

کسی که قصد خودکشی جدی داشته باشه به کسی میگه⁉️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 55 پست

من خودم اگه بخوام عملیش کنم نمیگم که منصرفم نکنن 

کسیکه میگه داره تقاضای کمک میکنه حواست بیشتر باشه بهش زنگ بزن مامانش بگو گوشیش بوق نمیخوره کار واجب دارم باهاش

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم زنگ بزن ببین کجاست آدرس بگیر سریع به خانوادش اطلاع بده با هم برید کاری دست خودش ندع

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
2805
اگ کلی آدم بود که دوس داشت پس دیگه چرا رفت ؟؟؟!!!

ربطی نداره بعضی وقتها اونقدر درد ادم زیاده   که براش قایل تحمل نیست 

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

من خودم اگه خواستم خودمو بکشم به هیچکس نمیگم نمیدونم والا

الان تو شرایط عادی این حرف رو میزنی ادم باید تو موقعیتش باشه یه نامه از یه سرباز پیدا شده خیلی معروف شده قبل خودکشی نوشته اگه ختی یه نفر تو مسیر بهم لبخند زد خودمو نمیکشم 

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

خب ببین فک کن ی جوری بریدی ک این چیزا برات مهم نیس باید ب اون اخرش برسی ک حرفمو درک کنی که امیدوارم ...

اتفاقا چون من خلا و رد کردم دارم میگم ...

وقتی این حالت و داری اولویت های زندگیت جای درستی نیستن ...

زندگی هرچند سخت هم که باشه بازم ارزش موندن و تجربه کردنشو داره .

حاضری عکسشو ثابت کنی؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

اره خیلی از کسایی که خودکشی می‌کنن بارها از قبل اعلام می‌کنن ولی کسی جدیشون نمی‌گیره… کسی که به زبون میاره اینو بعنی بهش فکر کرده و کسی که بهش فکر کرده احتمالش زیاده عملیش کنه

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

ربطی نداره بعضی وقتها اونقدر درد ادم زیاده که براش قایل تحمل نیست

انسان هر دردی رو میتونه تحمل کنه اگ بخواد ...

هر دردی باشه درمانی هم هست ...

هرچند گاهی اوقات بنظر منم مرگ بهترین راهه ولی اون اونقدر نادره که احتمالش یک هزارمه بقیه همش درست شدنیه .

بنظر من خودکشی بیشترش بخاطر خستگی و رنجه ،اگه آدم  اونقدر قوی باشه که در رنج بتونه درست فک کنه ،هیچوقت خودشو با مرگ خودخواسته بیچاره نمی کنه  و این تموم شدنه بخاطر از بین رفتن منطق در فشاره...

اصلا فرض کنیم که جهان دیگری هم وجود نداشته باشه ،آیا حیف نیست این فرصت کوتاه و استفاده نکرد ،مگه این رنجه تموم شدنی نیست ،خب بیایم لااقل یه شادی هم داشته باشیم دیگه، نه؟

الان تو شرایط عادی این حرف رو میزنی ادم باید تو موقعیتش باشه یه نامه از یه سرباز پیدا شده خیلی معروف ...

ایشون دیگه نهایت پوچی بودن ،ای کاش آدمای  عاقل و بالغ یذره بیشتر با خودشون و بقیه مهربونتر باشن...