دوتاازهمسایه هامون خودکشی کردن ولی هیچوقت قبلش ب کسی نگفتن
اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه منم زنگ زدم به رفیقم هی گفت ن تو اینکارو نمیکنی فلان ولی من کردم سم خوردم اما خوب خودکشی ناموفق بود ولی خب صرفا داشتم باش حرفا اخرمو میزدم انتظار نداشتم پاشه بیاد:/
ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
اره منم یکیو میشناسم قبل انداختن خودش ب اونایی ک دوششون داش زنگ زد بعد پرید و مرد
اره نباید به سخره گرفت یا فک کرد چون اعلام کرده چرت گفته من اولین بار گفتم ولی سریای بعد تو خلوت تو سکوت به روشای دیگه خودکشی کردم اما خب منظور اینکه نباید فکر کرد چون یکی اطلاع داده اینکارو نمیکنه
ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙