2777
2789
عنوان

کسی که قصد خودکشی جدی داشته باشه به کسی میگه⁉️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 55 پست
وای 😢😢چرا سم اخه چرا اخه اینکارو کردی میدونم بهت حق میدم تو یه دورانی واقعا آدم به بن بست میرسه ول ...

حس میکردم به اخر خط رسیدم عزیزم،  

خیلی از اینکارا کردم هوا تزریق کردم قرص خوردم سم خوردم ولی خب نشد نمیدونم شاید یجارو اشتباه میرفتم😂همشون ناموفق بود

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
اگ کلی آدم بود که دوس داشت پس دیگه چرا رفت ؟؟؟!!!

چ ربطی داره منم خیلیا رو دوس دارم ولی دلم میخواد خودمو بکشم اصلا منطقی نیس حرفت ادم کم میاره گاهی

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس میکردم به اخر خط رسیدم عزیزم، خیلی از اینکارا کردم هوا تزریق کردم قرص خوردم سم خوردم ولی خب نشد ...

منم یبار هوا تزریق کردم ولی بلورت میشه هیچ اتفاقخاصی نیفتاد حتی حالمم بد نشد کبود شدم فط

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
منم یبار هوا تزریق کردم ولی بلورت میشه هیچ اتفاقخاصی نیفتاد حتی حالمم بد نشد کبود شدم فط

دقیقا منم اینکارو کردم هیچیم نشد فک کنم باید کامل مثلا فرو میکردم تا ناموس تو رگ ولی خو بلد نبودم😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
2805
حس میکردم به اخر خط رسیدم عزیزم، خیلی از اینکارا کردم هوا تزریق کردم قرص خوردم سم خوردم ولی خب نشد ...

نه اینکارو نکن قدر سلامتیت بدون من دوماهه تنگی نفس و زخم مری گرفتم تازه قدر سلامتیم دونستم ایشالله خدا شفام بده

اره نباید به سخره گرفت یا فک کرد چون اعلام کرده چرت گفته من اولین بار گفتم ولی سریای بعد تو خلوت تو ...

اره اصلااا نباید این فکرو کرد چوت اصلا ربطی نداره طرف کم میاره میکه و کار خودشو میکنه

نه اینکارو نکن قدر سلامتیت بدون من دوماهه تنگی نفس و زخم مری گرفتم تازه قدر سلامتیم دونستم ایشالله خ ...

عزیزم انشالا هر چه زودتر سلامتیتو بدست بیاری متاسفم💔

چ ربطی داره منم خیلیا رو دوس دارم ولی دلم میخواد خودمو بکشم اصلا منطقی نیس حرفت ادم کم میاره گاهی

ببین اگ کسی رو واقعا دوست داشته باشی و حست دوطرفه هم باشه ،حداقل سعی میکنی با یه پایان تلخ اونو داغون نکنی ...

تو دیگه چرا؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

اره اصلااا نباید این فکرو کرد چوت اصلا ربطی نداره طرف کم میاره میکه و کار خودشو میکنه

اره واقعا 

دقیقا منم اینکارو کردم هیچیم نشد فک کنم باید کامل مثلا فرو میکردم تا ناموس تو رگ ولی خو بلد نبودم😂

ن بابا منم کامل ب رگم زدم خون اومد کبود شد اون قسمت ولی اصلاااا هیچ اتفاق خلصی نیفتاد الکی میگن کشنده اس😂

ببین اگ کسی رو واقعا دوست داشته باشی و حست دوطرفه هم باشه ،حداقل سعی میکنی با یه پایان تلخ اونو داغو ...

خب ببین فک کن ی جوری بریدی ک این چیزا برات مهم نیس 

باید ب اون اخرش برسی ک حرفمو درک کنی که امیدوارم عیچ وقت درک نکنی 

کرد هم تقصیر این نیست که بعد برا چیه به اسی گفته اصلا

کاش بیشتر مراقب حرفا و نظراتمون بودیم مخصوصا توی سایت عمومی که بازدید کمی هم ندارن چون با یه حرف اشتباه ما تاثیر بسیاری در دیگران ایجاد میشه.....

کی همچین چیزی گفته؟ اتفاقا خیلی هم به اسی مربوط میشه چون متوجه این شده و نمیشه که بیخیال باشه چون جون یک انسان دیگه در خطره!!!!! و باید جلوی این کار رو بگیره

2810