2777
2789
عنوان

کسی که قصد خودکشی جدی داشته باشه به کسی میگه⁉️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 55 پست

دوتاازهمسایه هامون خودکشی کردن ولی هیچوقت قبلش ب کسی نگفتن

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منم زنگ زدم به رفیقم هی گفت ن تو اینکارو نمیکنی فلان ولی من کردم سم خوردم اما خوب خودکشی ناموفق بود ولی خب صرفا داشتم باش حرفا اخرمو میزدم انتظار نداشتم پاشه بیاد:/

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
2805

من با نامزدم قهر کرده بودم بلاک بود رفته بود به دختر عموش گفته بود به فلانی بگو بیاد پارک 

دخترعموشم زنگ زده میگه میخوام خودمو بکشم بیا پارک الکی گریه هم میکرد 😑

منم رفتم دیدم از هیچی خبر نیست بعد خلاصه آشتی کردیم 

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸
نه منم زنگ زدم به رفیقم هی گفت ن تو اینکارو نمیکنی فلان ولی من کردم سم خوردم اما خوب خودکشی ناموفق ب ...

اره منم یکیو میشناسم قبل انداختن خودش ب اونایی ک دوششون داش زنگ زد بعد پرید و مرد

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
اره منم یکیو میشناسم قبل انداختن خودش ب اونایی ک دوششون داش زنگ زد بعد پرید و مرد

اگ کلی آدم بود که دوس داشت پس دیگه چرا رفت ؟؟؟!!! 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

نه منم زنگ زدم به رفیقم هی گفت ن تو اینکارو نمیکنی فلان ولی من کردم سم خوردم اما خوب خودکشی ناموفق ب ...

وای 😢😢چرا سم اخه چرا اخه اینکارو کردی میدونم بهت حق میدم تو یه دورانی واقعا آدم به بن بست میرسه ولی کاش نمیکردی 😢😢

اره نباید به سخره گرفت یا فک کرد چون اعلام کرده چرت گفته من اولین بار گفتم ولی سریای بعد تو خلوت تو سکوت به روشای دیگه خودکشی کردم اما خب منظور اینکه نباید فکر کرد چون یکی اطلاع داده اینکارو نمیکنه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
2810