2777
2789
من عید رفتم گفتن سه تومن اگه بیمه بخوای کمش می کنم از حقوقت صبح تا شبم حمال بچه هارو بکن ادم از بچه ...

رسما بیگاریه که

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

تودیوار اگهی بزنم بگم بچه هاتونو نگه میدارم ازاین بهتره

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رسما بیگاریه که

اره بهخدا قسم من پاهام خشک شد نرفتم 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

تودیوار اگهی بزنم بگم بچه هاتونو نگه میدارم ازاین بهتره

بچه ها اگی بزنم کسی میده بچشو نگه دارم

رسما بیگاریه که

آره. فامیلمون کارش تریده.گفت چون که میخواد کنار ترید یه کار دیگه هم بکنه رفت مربی مهد کودک شد.اونجا هم تریدش رو انجام می‌داد هم تو مهد درآمد کسب میکنه هم تو رزومه اش ثبت میشه

من ماما هستم. شغل اصلیم. شغل دومم هم آنلاین شاپ لباس زیر و ملزومات بهداشتی هس. ایده خوب باید داشته ب ...

اره راست میگی وسایلاشو بخرم بدوزم بفروشم خیلی خوبه مرسی که گفتی خدا به کارت رزق و برکت بده

مهدش دولتی بود یا غیر دولتی؟

مهد دولتی نداریم ک

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
خاستی استاد خیلی خوبیه بهت معرفی میکنم. مشاوره رایگان بهت میده احتمالا

باشه گلم الان درخواست منیدم بهت ممنونم