2777
2789
آنلاین شاپ بزن.درآمدش بهتره

چقدرسرمایه میخواد

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی مهم اینه که تو رزومه ثبت میشه و بعدا میتونی خودت مهد باز کنی.و اینکه توش فعالیت سنگینی هم نداره. ...

میگم پوشکشونم ماعوض می کنیم یا چجی اخه اینجایی که من رفتم بچه نه ماهه داره

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ولی مهم اینه که تو رزومه ثبت میشه و بعدا میتونی خودت مهد باز کنی.و اینکه توش فعالیت سنگینی هم نداره. ...

حالا یکی نخواست مهد بزنه تکلیفش چیه

بیخودترین شغل دنیاس چندماه بودم من مدیر والدین همه طلبکار با حقوق افتضاح

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
با کم شروع کن. البته من مربی و استاد خوبی داشتم خدا رو شکر. منو برد جلو تو این زمینه. هم ایده بهم دا ...

میشه بگی استادت کیه منم خیاطی یکم بلدم نمیدونم چیکارکنم

با کم شروع کن. البته من مربی و استاد خوبی داشتم خدا رو شکر. منو برد جلو تو این زمینه. هم ایده بهم دا ...

حداقل چقدر میخواد

میگم پوشکشونم ماعوض می کنیم یا چجی اخه اینجایی که من رفتم بچه نه ماهه داره

نهههه.فامیل ما رفته بود.میگفت فقط با بچه ها بازی می‌کنم و سرگرمشون میکنیم همین.اصلا اون چیزهایی که شما میگید رو نداشت

نهههه.فامیل ما رفته بود.میگفت فقط با بچه ها بازی می‌کنم و سرگرمشون میکنیم همین.اصلا اون چیزهایی که ش ...

اخه این مدیره میگفت غذاباید بدی بهشون

میشه بگی استادت کیه منم خیاطی یکم بلدم نمیدونم چیکارکنم

من ماما هستم. شغل اصلیم. شغل دومم هم آنلاین شاپ لباس زیر و ملزومات بهداشتی هس. ایده خوب باید داشته باشی. خیاطی یکم سخته. لباس زیر بهتره هم درآمدش هم سودش

2810