2777
2789
عنوان

بین آینده خودم و همسرم کدومو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 23 پست

ایشون حمایت میکنه از کار شما؟ برای شما از وقت و انرژی و خوشی خودش میزنه؟

برای پیشرفت شما خودشو اولویت دوم قرار میده؟

اگه جواب همه این سوال ها در عمل بله هستن شک نکن که اشتباه نمیکنی. همراه همسرت باش و پشتیبانش. اما اگه جواب سوالها بله نیستن بیشتر دقت کن. 

اگر یروزی ولم کرد چی

به نظرم رو خودت تمرکز کن من بعد 7  سال زندگی و قناعت و یه قرون دوزار کردن همسرم خیانت جنسی کردو جدا شدم و همه چیز موند برای اون تازه مهریمم با بدبختی قسطی به زور دارم ازش میگیرم طلاقمم 4 ساله نمیده که همون مهرمم ببخشمو با دست خالی و یه بچه کولم برم

واسه مرد جماعت 100 رو نزار هیچوقت عرضه داشته باشه خودش از پس کاراش بر میاد

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ک مثل هم نیستن

شوهر من اینجوری بود بالا گفتم اگه اینجوری شد چی کنه؟ خودش مگه آدم نیست رو کار خودش تمرکز کنه؟ اگه کمک شوهرشه شوهرش چیزی به نامش زده اکی اما اگه ایشون براش انرژی میزاره اون همه چیز برای خودشه چرا باید برای خودش کار نکنه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
شوهر من اینجوری بود بالا گفتم اگه اینجوری شد چی کنه؟ خودش مگه آدم نیست رو کار خودش تمرکز کنه؟ اگه کم ...

خودش داره برا خودش کار میکنه کاره خوبیم میکنه ولی مشکلش مقایسه کردن کار خودش با شوهرش هست 

شوهر من اینجوری بود بالا گفتم اگه اینجوری شد چی کنه؟ خودش مگه آدم نیست رو کار خودش تمرکز کنه؟ اگه کم ...

ناراحت شدم برات 

منم از همین چیزا میترسم مرد جماعت (کلا ادمیزاد ) یهو خودشو گم میکنه 

من باهاش صحبت میکنم اگر قبول کرد از کاراش سهمی داشته باشم پابه پاش میرم اگر گفت نه تمرکز میکنم رو خودم

ناراحت شدم برات منم از همین چیزا میترسم مرد جماعت (کلا ادمیزاد ) یهو خودشو گم میکنه من باهاش صحبت می ...

حتما همین کارو کن اگه براش کار میکنی از هر چی میخره شریکت میکنه یا یه حقوقی بهت میده همراهیش کن اگه نه فقط همه چی به نام خودشه تو هم برای خودت کارو پیشرفت کن وکمتر برای کار اون انرژی بزار. این که دوستان میگن زندگیه مشترکه و تو اون نداری حرف الکیه اگه مرد خیانت کنه یا زن و طلاق بده هیچی به زن نمیرسه جز مهریه که اونم با طلاق ندادن یا با ندادن حضانت بچه مجبورت میکنن ببخشی اون وقت معلوم میشه که هیچی مشترک نبوده و همه چی برای آقا بوده زن بیچاره باید بایه لا پیرهن برگرده خونه باباش

من میترسم ده سال دیگه ولم کنهدیدین مردا به جایی میرسن یادشون میره کی کمکشون کرد

همه ک مثل هم نیستن اگ ب ترس باشه مدام باید درترس زندگی کنیم.توواس خودت زندگیت ایثارکن باقیش دست خدا