2777
2789
عنوان

سکسکه طولانی بچه و مکرر

53 بازدید | 6 پست

مامانا دخترم ۱۹ ماهشه تقریبا یکی دوماهی هست توجه کردم مدام سکسکه میکنه  ولی کل هفته اینجوری نیست مثلا هفته ای ۴ روز 

اونم چندین بار تو روز

مثلا از صبح ک بیدار شده ۳ بار تا الان سکسکه داشته هرکدوم ۵ دیقه تا ۱۰ دیقه نهایت  طول میکشه  پریروز هم همینجوری بود گاهی سکسکه هاش جوریه همزمان انگار ته حلقه اش صدای تقه میاد 

نمیدونم ببرم دکتر یا باز میگن وسواسی 

توجه هم ب خوراکش دارم ب چیز خاصی حساسیت نداشته

نگران شدم خیلی😮‍💨 علتشو کسی نمیدونه 

بیشتر صدای تقه ته حلقش با سکسکه نگرانم کرده

پسرمنم اینجوری بود تا سه چهارسالکی

نوزادی کولیک رفلاکس پنهان و الرژیم داشت

بردمش برای رفلاکس برای معدش داروداد خوب شد یبوستم داشت نمیدونم ازکدوم بود

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرمنم اینجوری بود تا سه چهارسالکینوزادی کولیک رفلاکس پنهان و الرژیم داشتبردمش برای رفلاکس برای معدش ...

خوب همون خیلیا میگن رفلاکس ولی  دختر من 

رفلاکس هم نداشت مثلا عاروق دیر میزد نهایت یه کوچولو شیر هضم شده میداد بیرون

هم شیرخشکیه هم پستونکی اتفاقا

سکسکه کلا بخاطر منقبض شدن دیافراگم هست که هوا با فشار خارج میشه و صدا میده

پسر بزرگه منم خیلی سکسکه می کرد. دکترش گفت چون تند تند شیر میخوره از کنار سرشیشه هوا وارد معده و ... میشه

حتما آروغ بچه روبگیر

سر شیشه زیاد سوراخ نباشه

بعد اروغ زدن بهش پستونک بده

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
خوب همون خیلیا میگن رفلاکس ولی دختر من رفلاکس هم نداشت مثلا عاروق دیر میزد نهایت یه کوچولو شیر هضم ...

توی خواب عق نمیزد

نمیدونم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂