2777
2789
عنوان

شما چرا عین خیالتون نیست با این گرونی بخدا من بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 27 پست
دیگه جور کردن رهن خونه وظیفه خونواده ی دومادهچرا دادی ؟الآن اونا میان پول شونو بدن به تو جهیزیه بخری ...

عزیزم وقتی شرایط شوهرمو میدیدم چیکارکنم شوهرم ۸سالش بوده پدرش فوت شده ... بگم مادرشوهرم که تنهاست و حقوق نداره بده؟ شوهرمم یه کارمند ساده...

خب دنبال چیزای گرون نرو

چینی های ارزونتر هم هست

ارکوپال فرانسه بهترین جنس بخری دستی ۵ تومن چینی هم همینطور

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی شرایط شوهرمو میدیدم چیکارکنم شوهرم ۸سالش بوده پدرش فوت شده ... بگم مادرشوهرم که تنهاست و ...

خب پس اونا هم باید شرایط تورو درک کنن و با توجه به سطح خودشون ازت جهیزیه بخوان

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
وام ازدواج نگرفتی ؟بله درسته گرونه ، ولی ظروف چینی ۳۰ میلیون هم هست ، ۱،۵ میلیون هم هست

یکو نیمیه اشغاله مگه قراره اشغال جمع کن بازار باشه؟

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   
دیروز یکی تاپیک زد اگه ۲۶۰ میلیون داشتی ، چکار میکردییه مشت اَدایی ریختن تاپیک هــــــــــــــــمـــ ...

خب این نشون نمیده همه پولدارن ولی واقعیته که هیچی نمیشه خرید ! 

من اصن چینی نگرفتم ... فقط قیمت گرفتم دلم میخواست بخرم ... میگم چرا باید همچیو حداقل برداریم چون ممل ...

مملکتمون مملکته عزیزم بگذریم 

بدجابی اومدی الان سرو کله شون پیدا میشه چنان پشیمونت میکنن که فکر کنی کشورت یه کشور فقیره و تو درک نداری

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بخدا منم همینو میگم ... میگم من باید حق انتخاب داشته باشن بین یه چیز نسبتا خوب و معمولی ... نکه مجبورشم اشغال بخرم چون گرونیه ....چون مجبورم ... چون تو این مملکت ازدواج کردم ...بخدا شاید بقیه بگن ما که همچی خریدیم چندسالم از زندگیمون گذشته گرونی به ما چه ولی من قیمتای طلا و دلار میبینم تن و بدنم میلرزه .... عروسی ارزوم بوده از بچگی ...اصلا میتونم بگیرم!؟😔اینجام خیلی همه خوبن میگی گرونیه میگن خب نخر ! نمیگن تقصیر کیاست ... مث اون وزیره نمیدونم چه کوفتی بود گفتن فیزیوتراپی گرونه برگشت گف خودت بمال !

بخدا منم همینو میگم ... میگم من باید حق انتخاب داشته باشن بین یه چیز نسبتا خوب و معمولی ... نکه مجبو ...

حق داری تاسف میخورم که نمیگن چرا باید جوون ایرانی تو کشور ثروتمندی مثل ایران بهترینارو انتخاب کنه 

پستاییو با هدف میذارن که میخوان تفکر فقر و قناعتو ترویج کنن  

کاری از دستم برات بر نمیاد جز اینکه برات دعا کنم خدا گشایش کنه تو کاراتون و بهترینارو بخزی

مگه منم گفتم بره آشغال بخره ؟ 😒😒

چرا قبل جواب دادن ، سعی نمیکنین با دقت بخونین ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من اصن چینی نگرفتم ... فقط قیمت گرفتم دلم میخواست بخرم ... میگم چرا باید همچیو حداقل برداریم چون ممل ...

خوبیش اینه ک درد یکی دونفرمون نیست الان ۸۰ درصد جامعه مجبور ب انتخاب حدااقل ها و راضی نگهداشتن خودشونن 

اگ قرار باشه هرکدوم از ما غصه حدااقل هامونو بخوریم روز سوم باید سر ب بیابون بزاریم 

عزیزم برو از ته دلت خوشحال باش ک سلامتی داریم 

فک کن ادمایی هستن مث منو شما ک باوجود حدااقل ها باید هزینه های درمانن بپردازن 

من خودم دوسال اقدام بودم و گاهی هزینه های درمان برام خیلی سنگین بود و من مجبور بودم گاهی هزینه همون حدااقلارو بدم دارو بخرم ازمایش و سونو انجام بدم ر

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
بخدا منم همینو میگم ... میگم من باید حق انتخاب داشته باشن بین یه چیز نسبتا خوب و معمولی ... نکه مجبو ...

ماهم میدونیم تقصیر کیه شما بیا بگو چاره چیه 

شما تاپیک زدی خدایی از منه نوعی توقع چه چیزی داری ک برم ی تنه وظعو عوض کنم کاری ک خیلیااااا تلاش کردنو نشده؟

من نهایت بتونم پیشنهادی بدم ک کمتر عذاب بکشی 

من میگیم اره گرونیه شرایط سخته ارزون بخر یا اصن نخر بخدا طوری نمیشه زمین ب اسمون نمیره کم کم باهم بخرین 

ینفر دیگ میاد میگه فدای سرت ب جای یه سال ۵ سال تو رابطه بمون تا بتونی همون چیزی دوسداری بخری 

یکی میاد میگه برو دزدی کن پولت جورشه 

یکی میگه از گوشه های دیگ درز بگیر 

درسته هیچکدوم منطقی نیست ولی این وسط عزیزم بحث اجباره

ولی واقعا میگم اگه شما پیشنهاد بهتری داری لطفا برای ما ارائه بده

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺